De la muzică, la lenjerie intimă. Cântăreața care are succes și pe podium

12-09-2019 09:34


Este o cântăreaţă de succes, are propria linie de cosmetice şi mai nou... de lenjerie intimă. Vorbim despre Rihanna care şi-a prezentat creaţiile la Săptămâna Modei de la New York.

Cum era de aşteptat, numeroase vedete s-au înghesuit pe covorul roşu pentru a vedea în premieră creaţiile.

Însoţită de sora sa, Paris Hilton a fost printre starurile care nu puteau rata evenimentul din metropola americană. Prezentarea de modă a fost doar pe bază de invitaţie şi doar o companie digitală a avut exclusivitate să filmeze. În interviul premergător spectacolului, Rihanna a mărturisit că s-a inspirat din prezentările celor de la Victoria's Secret.

Rihanna, cântăreaţă: ”A trebuit să le cer tuturor să croiască ţinutele la timp şi să strălucească. Dar asta am vrut să fac. Nu am mai fost pe o scenă de ceva timp, iar acesta este spectacolul meu, iar fanii mei îl vor adora, chiar dacă nu este o melodie nouă de pe noul album. Asta îmi place să fac, îmi place să fac spectacol, indiferent de cum arată sau cum este perceput”.

Vedetele au avut numai cuvinte de laudă la adresa actualei designeriţe.

Cara Delevingne, model: ”Este o adevărată sărbătoare. Mi-aş dori să existe tot mai multe spectacole de asemenea anvergură. Ri ştie cu adevărat cum să pună totul în scenă”.

Fat Joe, cântăreţ: ”Rihanna are ceva aparte. E un model. Înţelegi ce vreau să spun? Aşa cum dacă te gândești la Marilyn Monroe, tu şi eu probabil că nu eram încă născuţi când ea era pe val, dar dacă te duci la vreun spectacol de artă, ea este acolo într-un tablou. Asta se va întâmpla şi cu Rihanna”.

Artistă originară din Barbados a devenit un influencer în lumea modei, în special după ce s-a asociat cu o mare companie producătoare de bunuri de lux.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO