Dansatorii de la OK World Wide, cu un pas mai aproape de premiul de 120.000 de euro de la "Romanii au talent"

06-05-2017 09:35


Cea de-a doua semifinala a emisiunii Romanii au Talent a surprins, vineri seara, cu momente spectaloase, valuri de emotie si suspans. Zece reprezentatii inedite i-au fermecat pe telespectatori, care au trimis in marea finala un numar energic de dans.

Dansatorii de la OK World Wide i-au cucerit pe telespectatori, care i-au trimis in Marea Finala cu cel mai mare numar de voturi.

Mihaela Radulescu: "Sunteti cel mai bun moment al sezonului, cel mai bun moment de dans, cel mai tonic, cel mai romanesc, energizant si cel mai capabil sa castige Marea Finala."

Pe scena talentelor, alte noua momente spectaculoase i-au tinut pe concurenti si telespectatori cu sufletul la gura. Competitia a fost stransa, iar emotiile i-au coplesit. Eva si George, doua voci impresionante, s-au clasat pe locurile 2 si 3.

Andra: "Ai un chip angelic, ai o voce foarte buna."

Florin Calinescu: "Chiar daca aceasta situatie va avea un singur castigator, tu esti un castigator, pentru ca e baiatul ala in stanga ta care te aude.

Doar unul dintre ei merge insa mai departe in concurs. Talentul concurentilor a facut ca decizia juratilor sa nu fie deloc usoara.

Don Elvis, in schimb, a fost nominalizat pentru premiul la categoria originalitate.

Urmatoarele trei semifinale ale show-ului “Romanii au talent” se anunta la fel de palpitante. Dintre cei 50 de semifinalisti, in marea finala a show-ului "Romanii au talent" vor ajunge doar 11, care se vor lupta pentru marele premiu, de 120.000 de euro.

VIDEO PROTVPLUS.RO