"Dallas Buyers Club", filmul pentru care Matthew McConaughey a slabit 23 de kilograme, a ajuns in Europa

04-02-2014 10:05


Filmul care i-a adus lui Matthew McConaughey un Glob de Aur si o nominalizare la Oscar a ajuns si in Europa. Inspirata din fapte reale, pelicula urmareste povestea unui barbat diagnosticat cu HIV in 1986, care refuza sa-si astepte moartea.

Mai mult, reuseste sa-si prelungeasca viata cu 7 ani. Actorul a slabit 23 de kilograme pentru acest rol.

In "Dallas Buyers Club", Matthew McConaughey joaca rolul unui electrician cu o viata tumultuoasa care se trezeste deodata in fata unui verdict necrutator.

Pentru acest rol, McConaughey n-a tinut doar cura de slabire. A citit si jurnalul lui Woodroof. Matthew McConaughey, actor: "Ironia este ca omul asta si-a gasit scopul in viata abia cand s-a infectat cu HIV. A gasit ceva pentru care sa lupte in fiecare zi".

Woodroof a aflat despre un tratament care l-ar fi putut ajuta, disponibil in Mexic, dar care nu era aprobat in Statele Unite. Nu numai ca l-a procurat pentru el, dar a creat si un club sub a carui umbrela a inceput sa importe medicamentele.

Cantaretul Jared Leto joaca rolul unui transsexual care il ajuta pe Woodroof sa importe medicamentele. Si el a luat deja o multime de premii si este nominalizat la Oscar pentru cel mai bun actor in rol secundar.

Jared Leto, cantaret si actor: "Ma bucur de moment si de nominalizare. Pe asta nu mi-o poate lua nimeni".

"Dallas Buyers Club", care a fost nominalizat la Oscar la 6 categorii, va rula in Marea Britanie din 7 februarie.

VIDEO PROTVPLUS.RO