Cu ce se ocupă vloggerul "Colo", după ce i s-a interzis să mai posteze

Ultima actualizare: 18-06-2020 22:29
Alexandru Balan - Colo
Inquam Photos / Octav Ganea

Aflat sub control judiciar şi cu interdicţia de a mai posta, Alexandru Bălan, cunoscut pe internet drept "Colo" şi-a făcut câinele vedetă.

 

Alexandru Bălan, cunoscut în mediul online drept Colo, nu mai are voie să posteze nimic în mediul online şi nici să facă vlogging, el fiind cercetat în stare de libertate pentru că mesajul său este considerat de magistraţi unul extrem de periculos. Asta chiar dacă şi-a cerut scuze pentru postatrea în care, în termeni extrem de duri, descrie modul în care ar agresa o minoră de 16 ani.

Imaginile au declanșat un val indignare pe rețelele sociale, iar psihologii atrag atenția că acest limbaj este cu atât mai periculos, cu cât este urmărit de mulți copii și adolescenți.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti a dispus pe 10 iunie luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile faţă de Alexandru Bălan, cercetat pentru săvârşirea unei infracţiuni de instigare publică.

Câinele lui Colo, însă, are aproape 45.000 de urmăritori pe Instagram, unde avea cont dinaintea scandalului unde a fost implicat stăpânul său. Dar, în ultima perioadă, de când Colo nu mai are voie să posteze, buldogul său, Ham Ham Thor, e mult mai activ online.

Mai multe, pe perfecte.ro

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO