Criza a "muscat" din contul divelor autohtone. Afla cat mai castiga Moni

Ultima actualizare: 11-10-2012 02:14
Monica Columbeanu

EXCLUSIV! La vremuri grele, te intinzi cat iti este plapuma. Sau cel putin pana se termina criza. Nici vedetele mioritice nu au scapat de gheara crizei, iar conturile lor au mai intrat la apa in acest an.

Criza a "muscat" din tarifele percepute de divele autohtone pentru o defilare sau o aparitie intr-un club.

In aceasta situatie este si celebra Moni, care castiga in prezent pentru o defilare 2000 de euro, jumatate pentru aparitie si jumatate pentru biletul spre America, acolo unde locuieste acum. Pe vremurile bune, tariful divei de la Izvorani ajungea si la peste 3000 de euro doar pentru cateva minute pe o pasarela. Iar atunci suma intra in cont pentru ca nu avea de achitat calatoria spre SUA.

Dar chiar si cu acest tarif, Moni ramane in topul celor mai bine platite modele de la noi. Caci in America inca nu este cunoscuta, iar contractele nu curg in lant.

"Aici pot face 1500 de euro in 45 de minute. In America este mai greu pentru ca inca nu sunt cunoscuta", a spus Moni.

O mie de euro pentru o defilare este un tarif de "lux" in aceste zile cand bugetul designerilor si patronilor de cluburi nu este atat de generos. In prezent, manechine de top accepta sa prezinte si pe bani putini. Sumele incep uneori si de la 150 de lei si merg pana spre 300 de euro in zile bune.

Totusi sunt si cazuri fericite in acest an. "Criza" din viata personala a crescut cota pentru Adelina Pestritu dupa divortul de Liviu Varciu, spre exemplu. Pentru o prezentare, tariful Adelinei variaza de la cateva sute de euro si poate chiar depasi mia de euro.

Recent s-a vehiculat ca Adelina ar fi reusit sa stranga suma de 300.000 de euro doar in sase luni ca urmare a mediatizatei despartiri. Insa, vedeta a infirmat aceste zvonuri.

Si blondele lui Iri, cele care au zguduit serios casnicia sotilor Columbeanu, au dat lovitura dupa scandalul cu tenta sexuala in care au fost implicate.

De la tariful de 150 de lei perceput pentru o prezentare de moda, acum suma s-a triplat. In presa s-a zvonit ca dupa scandalul cu Irinel Columbeanu, cele doua fete din Brasov, Anca si Flore, ar fi reusit sa castige 10.000 de euro din aparitii TV, contracte de publicitate si filmarea picanta in jacuzzi cu Irinel Columbeanu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO