Colin Farrell, transformat complet pentru rolul din noul film Batman

Ultima actualizare: 14-10-2020 12:56
Colin Farrell
Getty

Actorul Colin Farrell și-a schimbat radical înfățișarea pentru a intra în rolul maleficului Oswald Cobblepot (Pinguinul) din filmul „The Batman”.

Colin Farrell a uimit pe toată lumea cu dorința sa de a juca personajul negativ din The Batman. Actorul de 44 de ani se alătură, astfel, unui grup select de actori care au trecut prin transformări radicale de înfățișare de dragul unui rol de film.

Primele fotografii oficiale lansate cu acordul Warner Bros. ni-l înfățișează pe Farrell cu o față îmbătrânită, brăzdată de riduri și de o privire de gheață, care te bagă în sperieți. Cu circa 25 de kilograme în plus și cu hainele negre după moda anilor ’50, Colin Farrell pare un gangster american desprins din filmele lui Martin Scorsese. Dar, după cum vom vedea, nu e doar o impresie.

Vezi GALERIA FOTO mai jos!

Deși inspirat de personajul de benzi desenate, Pinguinul imaginat de Matt Reeves nu se apropie de caricaturalul erou negativ pe care l-ați văzut până acum în filmele Batman. Atât orașul Gotham, cât și eroii săi, sunt mult mai realist zugrăviți.

Filmul The Batman, care fusese programat pentru lansarea în cinematografe în iunie 2021, a fost amânat deja de două ori. Dacă inițial s-a mizat pe data de 1 octombrie 2021, acum Warner Bros. a venit cu o altă dată de lansare: 4 martie 2022. Vezi AICI datele de lansare ale altor filme așteptate la cinema!

În rolurile principale joacă Robert Pattinson (Bruce Wayne/Batman), Zoë Kravitz (Selina Kyle/Catwoman), Paul Dano (Edward Nashton/The Riddler), Jeffrey Wright (James Gordon) și John Turturro (Carmine Falcone).

Vezi și VIDEO: FERMA. În Plus, episodul 16: Fratele Elenei Chiriac face dezvăluiri

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO