Colecția triumfală cu care și-a încheiat cariera Jean Paul Gaultier. Ce a transmis acesta


Ultimul update: Joi 23 Ianuarie 2020 21:54
Data publicarii: Joi 23 Ianuarie 2020 21:43
Categorie: Stiri Mondene

Designerul Jean Paul Gaultier, copilul teribil al modei franceze, și-a prezentat ultima colecție haute couture, şi a încheiat triumfal, o carieră care s-a întins pe o jumătate de secol.

Pe de altă parte, eleganţa şi senzualitatea au fost atuurile şi în colecţia designerului Elie Saab. Iar casa Valentino a prezentat creaţii exuberanţe pline de culoare.

Jean Paul Gaultier a făcut anunţul surprinzător că se retrage din modă haute couture acum o săptămână, dar şi-a asigurat admiratorii că se va îndrepta spre alte proiecte creative.

În mesajul de rămas bun a vorbit despre sustenabilitate. Sunt prea multe haine şi nu sunt purtate. „Nu le aruncaţi, reciclaţi-le”, a îndemnat acelaşi Gaultier.

Pe de altă parte designerul Elie Saab, unul dintre preferaţii vedetelor de la Hollywood, s-a prezentat în faţa publicului cu o colecţie couture strălucitoare, care întoarce orice privire. Creatorul de modă libanez a folosit mult auriu şi a combinat mătăsuri vaporoase cu broderii fine ori satin.

Rochiile cu trenă sau accesorizate cu buzunare sunt opţiunea lui Elie saab pentru primăvara şi vara acestui an. Cât despre paleta coloristică, mizează pe nuanţe calde. Piesa de rezistenţă a colecţiei a fost o rochie de mireasă.

Cum ar fi dacă femeile ar conduce lumea. Casa de modă Dior are răspunsul
Givenchy și-a prezentat colecţia de toamnă, la Săptămâna modei de la Paris
Săptămâna modei de la Milano. Hainele Gucci pentru bărbați, pline de feminitate
FULLSCREEN
Colecția triumfală cu care și-a încheiat cariera Jean Paul Gaultier. Ce a transmis acesta
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO