Cheryl Cole a cerut divortul de Ashley. Nu vrea niciun ban

Ultima actualizare: 30-04-2012 03:34
Cheryl Cole

Cantareata Cheryl Cole a cerut avocatilor sai sa depuna actele pentru divortul de fotbalistul echipei Chelsea, Ashley Cole, fara a pretinde vreo suma din averea acestuia si nici macar locuinta de sase milioane de lire sterline, anunta The Sun.

Cheryl a solicitat un "divort rapid si curat", pentru a-si vedea de viata sa si pentru ca Ashley sa se poata concentra la meciurile Angliei de la Cupa Mondiala din Africa de Sud.

"Cheryl a luat decizia de a pune inaintea ei visul Angliei la Cupa Mondiala. Divortul ar urma sa fie finalizat inainte de debutul Angliei la CM, pe 12 iunie. Ea stie cat de important este pentru Ashley sa aiba mintea limpede si sa se concentreze doar la fotbal. Ea vrea un divort rapid, fara nicio pretentie", a declarat un apropiat al cantaretei, pentru The Sun.

Nici nu e de mirare ca Cheryl nu a avut nicio pretentie, din moment ce recent a cantat pentru vedetele de la Cannes contra frumoasei sume de 300.000 de euro.

In cererea de divort, depusa marti la un tribunal din Londra, Cheryl a mentionat "comportamentul nerezonabil" al sotului. In februarie, Cheryl si-a anuntat separarea de fotbalist dupa ce tabloidele britanice au publicat o serie de articole cu privire infidelitatea fotbalistului. Cei doi s-au casatorit in iulie 2006.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO