Cheeky Girls in sutiene sclipitoare la preselectia "Britain's Got Talent"!

Ultima actualizare: 27-09-2012 21:37
Cheeky Girls povestesc despre experienta Britan's ...
Cheeky Girls in sutiene sclipitoare la preselectia...

Surorile Cheeky, Monica si Gabriela Irimia, s-au prezentat luni la preselectia "Britan's Got Talent", concursul de talente care au facut-o celebra pe Susan Boyle. Si, surpriza! Au dat muzica pe dans.

 

Fetele au interpretat un dans, alaturi de Darius Belu, cu care Monica a castigat, in Romania, concursul "Dansez pentru tine".

"Monica si Gabriela si-au regandit prestatia artistica, care de aceasta data a constat doar in dans. Au sosit la auditiile de ieri extrem de sigure pe ele. Erau foarte incantate ca vor aparea in aceasta emisiune si vorbeau despre ce urmau sa faca in etapa urmatoare, daca vor fi selectionate", a declarat o sursa.

Potrivit aceleiasi surse, insa, prestatia gemenelor i-a facut pe membrii juriului - Amanda Holden, Simon Cowell si Piers Morgan - "sa ridice din sprancene", acestia considerand dansul ca fiind unul foarte ciudat.

"A existat o mare lipsa de talent. Nivelul concurentilor a fost atat de scazut, incat nu m-as mira daca Cheeky Girls se vor califica mai departe", a adaugat sursa.

 Monica de la Cheeky Girls de lupta astazi cu Smiley, in Liga Campionilor Dansez pentru tine. Voteaza-ti preferatul pe www.protv.ro!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO