Fara Photoshop pe reteta. Posterioare si picioare celulitice de vedeta

06-04-2010 00:00


celulita

Milioane de femei se plang de aparitia celulitei, fie odata cu varsta, fie dupa nastere, fie din cauza schimbarilor din regimul alimentar. Vedetelor pare totusi sa nu le mai pese in ultima vreme si isi scot in lume posterioarele si picioarele fara jena.

 

Britney Spears a avut probleme cu celulita de cand se stie prin tabloide. Dar asta nu o impiedica sa castige milioane de dolari si sa fie invidiata de mii de domnisoare.

Cu ani in urma, Tara Reid a trecut printr-o operatie estetica ce a schilodit-o pe viata. Oare problema s-a extins si la partea dorsala?

Jucatoarea de tenis Serena Williams a fost de cand se stie un pic mai dolofana, iar posteriorul e bine asezonat cu celulita si  nu e deranjata de asta. Pe lista sunt si doamne care, in general, arata destul de bine pentru varsta lor. Precum Courtney Cox, care are 45 de ani sau Kim Catrall din "Totul despre sex" (51 de ani).

In clubul vedetelor cu celulita au aparut si Mischa Barton, Lily Allen sau Pamela Anderson. Dar cea mai recenta e Beyonce.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO