Celebra trupa de acrobati "Cirque du Solei" a pregatit un spectacol in memoria lui Michael Jackson

13-10-2012 19:09


Cirque du Soleil

''Cirque du Soleil'' duce mai departe mostenirea regretatului Michael Jackson. Acrobatii canadieni ii dedica regelui muzicii pop un spectacol electrizant, care a ajuns acum si in Europa.

Prima reprezentatie a avut loc vineri aseara, la Londra, chiar pe stadionul pe care Michael urma sa-si sustina concertele de adio. N-a mai apucat, pentru ca s-a stins fulgerator, in iunie 2009.

Povestea spectacolului "Michael Jackson-Un turneu mondial nemuritor" se desfasoara la Neverland, domeniul pe care Michael il amenajase ca in visele sale de copil, transformandu-l intr-un imens parc de distractii.

Coregraful si-a gasit inspiratia in piesele lui Michael Jackson si in miscarile lui de dans. In crearea costumelor, designerii au reprodus o parte din vestimentatiile purtate de megastar.

Michael Jackson era un mare admirator al Cirque du Soleil si starul chiar a cochetat cu ideea unei colaborari cu acrobatii canadieni.

Este cel mai complex spectacol din istoria Cirque du Soleil, cu o nota de plata de 60 de milioane de dolari. Dupa spectacolele de la Londra, trupa va da reprezentatii si in Danemarca si Suedia.

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO