Ce avere are Britney Spears la 38 de ani

Ultima actualizare: 20-08-2020 12:58
Ce avere are Britney Spears la 38 de ani
Getty

Britney Spears se luptă să iasă de sub tutela legală a tatălui său, la 12 ani după ce acesta a preluat controlul total asupra vieții vedetei. Artista pop avea la nivelul anului trecut o avere netă estimată la 59 de milioane de dolari.

 

Britney Spears a solicitat unui tribunal din California să o scoată de sub controlul tatălui ei, Jamie Spears, care s-a ocupat timp îndelungat de luarea deciziilor în numele vedetei atât în plan personal, cât şi profesional, din rolul său de unic tutore numit de instanţă.

În 2019, documentele financiare arătau faptul că Britney Spears are o avere netă de 59 de milioane de dolari, conform Cheat Sheet.

Banii provin din mai multe surse, de la vânzările de albume, turnee sau vânzări de produse.

În 2017, vedeta pop a câștigat 34 de milioane de dolari, intrând în topul Forbes al celebrităților cu cele mai mari încasări.

Acum, avocatul lui Britney Spears a solicitat ca Jodi Montgomery, tutore cu licenţă profesională, care s-a ocupat de administrarea averii cântăreţei începând cu septembrie, să fie numit tutore permanent al afacerilor personale ale lui Spears, potrivit unor documente depuse în instanţă şi obţinute de Los Angeles Times.

 

Vedeta se ”opune cu tărie” ca tatăl său să redevină tutore legal

 

''Ne aflăm în punctul în care curatela trebuie să fie schimbată substanţial pentru a reflecta schimbările majore din stilul ei de viaţă din prezent şi dorinţele exprimate'', a afirmat avocatul lui Spears, Samuel D. Ingham III, în documentele depuse marţi la Curtea Superioară din Los Angeles.

Artista în vârstă de 38 de ani se ''opune cu tărie'' ca tatăl său să revină în rolul de ''tutore al persoanei sale'', potrivit terminologiei folosite de instanţă, şi ''preferă în mod clar'' ca Montgomery să continue în acest rol înainte ca numirea să expire sâmbătă.

În ceea ce priveşte bunurile cântăreţei, Jamie Spears a fost cel care a luat toate deciziile de când cotutorele Andrew M. Wallet a renunţat a demisionat, în martie 2019.

Britney Spears se opune de asemenea ca tatăl ei să fie în continuare unic tutore şi preferă ca un ''custode corporate calificat'' să fie numit în acest rol, se mai arată în documente.

Ingham spune că se aşteaptă ca solicitarea să fie ''contestată în mod agresiv'' de către Jamie Spears.

Începând cu 2008, când vedeta a fost internată de două ori într-un spital de psihiatrie, cântăreaţa s-a aflat sub tutela legală a tatălui său, a avocaţilor şi a unui administrator.

 

Nu a mai susținut concerte din 2018

 

Acest aranjament legal rar are drept scop protejarea celor care nu pot avea grijă de propria persoană şi îi permite tatălui vedetei să negocieze în numele fiicei sale decizii de afaceri, vânzări de bunuri şi să controleze persoanele cu care se poate întâlni.

În luna mai, Spears a lansat un single care nu fusese disponibil anterior, ''Mood Ring'', de pe albumul său din 2016, ''Glory''.

Anul trecut, şi-a anulat rezidenţa în Las Vegas internându-se într-o instituţie de afecţiuni mintale după ce a dezvăluit că tatăl său este bolnav. Artista nu a mai susţinut concerte din 2018.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO