Tallulah Willis, în ipostaze romantice alături de iubitul ei. Cine a cucerit-o pe fiica cea mică a lui Demi Moore

19-08-2020 14:19


Tallulah Willis, alături de partenerul ei

Tallulah Willis pare să își fi găsit liniștea alături de Dillon Buss, cel cu care a apărut pentru prima dată în public în februarie.

 

Fiica cea mică a lui Demi Moore și Bruce Willis a postat mai multe imagini din vacanța pe care cei doi îndrăgostiți o petrec la reședința actriței din Idaho.

Tânăra de 26 de ani a publicat mai multe fotografii în care apare îmbrăcată într-un costum de baie mov, format din două piese, în care a fost surprinsă în ipostaze romantice alături de iubitul ei. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

catch of the day !

A post shared by tallulah (@buuski) on

Tallulah Willis este deschisă față de urmăritorii de pe contul de Instagram, unde povestește constant despre problemele mentale de sănătate cu care se confruntă. Vedeta a dezvăluit că se confruntă cu dismorfia și tulburare obsesiv-compulsivă, explicând cât de important e să aibă persoane care să o ajute în această perioadă.

Fiica celebrilor actori și-a făcut debutul în cinematografie în 1995, alături de mama ei, în producția The Scarlet Letter, dar până la urmă s-a reorientat spre cariera de designer vestimentar.

Vezi și: INNA, Horia Brenciu, Jorge, Ana Morodan și Codin Maticiuc îți recomandă top trei destinații pe care trebuie neapărat să le vizitezi în România

 

Sursa: Instagram

VIDEO PROTVPLUS.RO