Smiley a fost amendat pentru viteză pe A2. Vela: „Până acum ai pierdut doar buletinul”

Ultima actualizare: 19-08-2020 20:10

Direcţia Rutieră din IGPR a desfăşurat, miercuri, între orele 14:00 şi 18:00, o acţiune pentru siguranţa traficului rutier pe autostrada A2, sensul către Constanţa, 54 de şoferi fiind prinşi că au depăşit regimul legal de viteză.

IGPR precizează că toţi cei depistaţi au fost sancţionaţi cu amendă, iar în cinci cazuri a fost reţinut şi permisul de conducere (pentru depăşirea cu peste 50 km/h a vitezei legale).

Printre cei prinşi cu viteză peste limita legală a fost şi cântăreţul Smiley, care se afla în mașină cu iubita lui, Gina Pistol.

"Aş vrea să aflaţi asta de la mine. Am fost testat antidrog de către Poliţia Română, care organizează filtre în drum spre mare. Desigur că am ieşit negativ. Din păcate, am picat un alt test: cel de viteză. Am depăşit viteza legală de pe autostradă cu aproape 25 km/h. Am luat amendă, aşa cum era firesc, însă îmi pare rău, în primul rând pentru că am dat un exemplu prost. Sunt un om care crede în reguli şi în necesitatea respectării lor, ceea ce vă îndemn pe toţi să faceţi pentru siguranţa, normalitatea şi liniştea noastră a tuturor", a scris artistul pe Facebook.

Ulterior, Ministerul Afacerilor Interne a distribuit pe Facebook postarea cântăreţului, precizând: "Dragă Smiley, greşeala recunoscută este pe jumătate iertată... ca şi amenda primită astăzi. Ai termen 15 zile să poţi plăti jumătate din minimum prevăzut de lege. P.S. Priveşte partea bună. Până acum ai pierdut doar buletinul". Reprezentanţii MAI au făcut referire la piesa lui Smiley "Pierdut buletin".

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO