Cameron Diaz si Kirk Cameron, "marii castigatori" la Zmeura de Aur. Rolurile care le-au adus nedoritul premiu

Dată publicare: 22-02-2015 18:46
Dată actualizare: 25-02-2015 00:05


Prin traditie, in ajunul Oscarurilor se decerneaza Zmeura de aur drept "rasplata" pentru cel mai slab film si cele mai indoielnice prestatii actoricesti.

Anul acesta, Cameron Diaz este nefericita laureata. Dar marele "castigator", desi termenul nu e tocmai potrivit, este actorul Kirk Cameron, fostul copil vedeta de la Holywood, care joaca rolul principal in "Saving Christmas", un film care a adunat patru "Zmeurici".

Nu doar un rol, ci doua, i-au adus actritei Cameron Diaz - proaspat casatorita - Zmeura de aur. In "Cealalta femeie" joaca rolul uneia dintre cele doua amante ale unui barbat, care se aliaza cu nevasta pentru a-i face craiului viata mizerabila. Frumoasa blonda a dezamgit si cu rolul din "Sex Tape", despre un cuplu care decide sa se filmeze in timpul unei partide maraton de sex, pentru a reaprinde flacara pasiunii. Descopera, insa, ca inregistrarea risca sa devina publica.

Ce sa mai spuna, insa, Kirk Cameron, marele "invingator" la aceasta editie a premiilor Zmeura de aur. Joaca intr-un film, Saving Christmas, care s-a impus la patru din cele sase categorii la care era nominalizat: "cel mai prost film", "cel mai prost actor in rol principal", "cel mai prost scenariu" si "cel mai prost cuplu de actori"

Fundatia care decerneaza aceste trofee, deloc magulitoare, a remarcat ca filmul Saving Christams a fost considerat "un zero perfect" si de utilizatori care au votat pe unul dintre cele mai importante site-uri de filme, imdb.com.

 

Tags: zmeura de aur,


VIDEO PROTVPLUS.RO