Cat de rentabil este sa pierzi un Oscar. Ce contine punga de cadouri oferita drept consolare actorilor nepremiati


Ultimul update: Miercuri 25 Februarie 2015 00:05
Data publicarii: Duminica 22 Februarie 2015 08:34
Categorie: Stiri Mondene

Vedetele care nu vor castiga duminica seara un premiu Oscar, nu se vor intoarce, totusi, acasa cu mana goala.

Chiar dimpotriva, pentru ca traditionala punga cu cadouri pentru nominalizati ajunge anul acesta la valoarea record de 160.000 de dolari. Case celebre din industria luxului au pus mana de la mana ca sa le consoleze pe vedetele ce nu si-au auzit numele pe scena de la Teatrul Dolby.

Parca niciodata nu a fost mai rentabil ca anul acesta sa pierzi un Oscar. Pachetul pentru consolarea nominalizatilor se ridica la 160.000 de dolari, de doua ori mai mult decat anul trecut, si de trei ori mai mare decat salariul mediu anual in Statele Unite. La cadourile pentru Gala Oscarurilor contribuie numai marci si fabricanti celebri.

Emma Bazilian, editor AdWeek: "Nu ofera pur si simplu cadouri de zeci de mii de dolari, ci platesc in primul rand pentru sansa la recunoastere".

Poate ca o reclama siropoasa nu ar mari cine stie cat vanzarile la o calatorie cu trenul de lux prin Muntii Stancosi. Lucrurile ar sta cu totul altfel daca o vedeta ar posta pe Facebook imagini din vacanta ei de 14.000 de dolari, primita in dar la Oscaruri.

Emma Bazilian, editor AdWeek: "Pui ceva in punga cu cadouri, in speranta ca vedeta se va folosi de obiectul respectiv sau il va da unui prieten si se va vorbi despre asta."

Vedetele care au ratat nunta lui George Clooney, de exemplu, pot incerca sa recupereze in weekendul de 11.500 de dolari la Grand Hotel Tremezzo, la doi pasi de resedinta actorului, pe malul lacului Como. Intalnirea garantata cu George Clooney, nu intra, insa, in pret.

De la creme pentru fata si cutii cu bomboane, pana la vouchere de mii de dolari pentru inchiriat limuzine - in punga se afla o multime de cadouri tentante.

Singura umbra pe fericirea beneficiarilor o arunca Fiscul, care le aminteste ca daca nu returneaza cadourile pe semnatura, vor avea de platit pentru ele taxe si impozite ce se ridica la 40.000 de dolari.

Cat despre statueta aurie, Fiscul este de acord ca este nepretuita, asa ca le transmite castigatorilor ca pot sa o duca acasa gratis.

VIDEO PROTVPLUS.RO