"Sunt celebru, scoate-ma de aici!" Concurentii au fost nevoiti sa bea shake-uri facute din insecte si organe

Ultima actualizare: 25-02-2015 00:05

Vedetele din jungla au avut parte de noi provocari, sambata seara, la reality-show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici".

Dorian, Ruby, Morosanu si Elena Merisoreanu au fost votati de telespectatori sa se confrunte cu proba "invarte sticla". Adica au baut tot felul de cocktailuri scarboase ca sa castige portii de mancare. Si pentru ca in salbaticie nu ai totul la indemana, Pacha Man nu a mai rezistat fara tigari si a parasit tabara.

Seful taberei a fost de data aceasta Pacha Man. Care a incercat sa se impuna si s-a lasat cu nemultumiri, comentarii si discutii aprinse.

Chipurile tuturor s-au luminat cand au primit de mancare. Moment in care au inceput sa aiba visuri culinare...Pentru ca Luminita a stat nemancata, grupul a decis sa-i ofere ei cartoful primit. Iar cand sa se stabileasca meniul, au aparut iar discutii.

S-a lasat noaptea, iar Mihai a primit o misiune secreta, ca sa isi recupereze cafeaua pe care a pierdut-o intr-o proba anterioara...

"Vei canta de 5 ori, cat de tare poti, primele 2 strofe ale imnului national al Romaniei", a fost provocarea. Insa a refuzat sa o faca, pentru ca era ragusit...

Dimineata, Dorian, Ruby, Morosanu si Elena Merisoreanu si-au facut curaj sa participe la provocarea junglei - invarte sticla - unde au fost trimisi de telespectatori.

"Sunt niste bauturi naturiste, suta la suta bio, nu va faceti griji, totul este organic".

Atat de organic incat un medic a venit sa-i sfatuiasca pe concurenti cum sa bea shake-urile facute din ganganii - si nu numai. Primul pahar a avut maruntaie de peste si icre.

Tot Elena Merisoreanu a nimerit si al doilea cocktail, facut din sange si pulpa de vaca. Ghinionista sau nu, Elena Merisoreanu s-a "delectat" si cu plaman de strut.

Ochiul de vaca si matele de gaina au incurcat-o rau de tot pe Ruby. A urmat apoi Comoara din cufar, unde au participat Andreea si Gina. In timp ce fetele aduceau cufarul in tabara, Pacha Man a decis sa plece, pentru ca nu mai rezista fara tigari.

"N-am ce sa caut aici fara ce-mi trebuie mie, boss", a spus Pacha Man.

Bucuria a revenit insa, deodata, atunci cand concurentii au reusit sa deschida comoara. In fiecare zi, cei de acasa decid prin SMS ori apel la 1264 cine participa la provocarea junglei, cine iese si cine ramane in competitie.

La urmatoarea proba - "Tot mai sus" - au fost trimisi Ruby, Morosanu, Elena Merisoreanu, Alina, Gina si Dorian.

Duminica seara, de la 20.30, aventura continua la PRO TV! Emisiunea poate fi urmarita live si pe www.voyo.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO