"Sunt celebru, scoate-ma de aici!" Noi provocari pentru cele 12 vedete aflate de 6 zile in jungla

Ultima actualizare: 24-02-2015 07:01

Se implinesc sase zile de cand 12 vedete au campat in jungla ca sa riste totul la: "Sunt celebru, scoate-ma de aici".

Tensiunile au inceput sa se simta, iar provocarile sunt bine-venite, dupa ce au ramas fara mancare. Dorian a avut parte aseara de "Teroare la Telefon" si a reusit sa castige cinci portii de mancare, chit ca a plouat cu serpi in jurul lui.

Ramasi fara fasole si orez pentru ca au facut risipa, concurentii depind acum doar de mancarea castigata la provocarea junglei.

Viata grea din salbaticie isi spune cuvantul, iar certurile apar din nimic.

Dorian a fost votat de telespectatori prin SMS la 1264 si nevoit sa faca iar rost de hrana. Asa a trecut prin proba ''Teroare la telefon".

In ciuda mirosului insuportabil din cabine, Dorian a raspuns corect la cinci intrebari, castigand astfel cinci portii de mancare.

Surpriza serii a fost un aparat de fotografiat primit cadou. Dupa ce si-au facut o multime de poze in tabara, au facut si o sedinta foto ca la carte pentru calendarul celebritatilor din jungla africana.

La lupta zilnica pentru micile delicii au participat Mihai si Pacha Man.

In fiecare zi, cei de acasa decid prin SMS ori apel la 1264 cine participa la provocarea junglei, cine iese si cine ramane in competitie.

La urmatoarea proba - "Invarte sticla" - au fost trimisi patru concurenti.

Si vineri seara ProTV a fost lider absolut de audienta. La nivelul publicului comercial a obtinut un raiting dublu fata de urmatorul post clasat si o cota de piata aproape tripla.

Sambata seara, de la 20.30, aventura continua la ProTV! Emisiunea poate fi urmarita live si pe www.voyo.ro.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO