Brian Austin Green, atacat de Courtney Stodden. Ce i-a reproșat vedeta

Dată publicare: 10-07-2020 11:30
Dată actualizare: 10-07-2020 11:31


Brian Austin Green, atacat de Courtney Stodden

Courtney Stodden a ținut să facă precizări despre întâlnirile pe care le-a avut cu Brian Austin Green, care au avut loc la scurt timp după despărțirea acestuia de Megan Fox.

Vedeta de 25 de ani a fost surprinsă de paparazzi alături de actor în timp ce ieșeau dintr-un restaurant unde au luat masa împreună.

Într-un interviu acordat pentru Fox News, Courtney Stodden a mărturisit că inițial a încercat să dea o șansa unei posibile relații amicale, dar apoi a renunțat când a realizat că Brian Austin Green se aștepta ca legătura dintre ei să rămână secretă.

”L-am blocat după ce câteva femei mi-au povestit că se întâlnea cu ele simultan. Brian voia să rămân micul lui secret”, a declarat tânăra.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

9021 now I kn0w... ????????

A post shared by Courtney Stodden (@courtneyastodden) on

De cealaltă parte, în urmă cu câteva zile, Brian Austin Green a oferit câteva declarații unui paparazzi, spunându-i acestuia că ”Courtney e drăguță, dar dezamăgitoare”.

Brian Austin Green și Megan Fox au anunțat că nu mai formează un cuplu la jumătatea lunii mai. Cei doi au împreună trei copii. În prezent, frumoasa acriță este implicată într-o relație cu Machine Gun Kelly.

Vezi și: Facem Level – episodul 9: Bobospider a dovedit că există și finaluri "drăguțe" în Mortal Kombat 11 

Sursa: Daily Mail


VIDEO PROTVPLUS.RO