Andreea Moldovan a parasit show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!". In competitie au mai ramas doar cinci concurenti

Dată publicare: 06-03-2015 09:12
Dată actualizare: 08-03-2015 10:41


Andreea a parasit joi seara reality show-ul "Sunt Celebru, scoate-ma de aici!".

Telespectatorii au decis prin vot ca ea trebuie sa plece din tabara din Africa de Sud. In competitia pentru titlul Regele sau Regina Junglei au mai ramas acum 5 temerari, pe care ii asteapta vineri o noua provocare - "Ziua Cartitei".

Seara a venit cu o surpriza pentru concurentii ramasi in tabara din Africa de Sud, care au primit de mancare mici.

Pentru provocarea junglei, au fost alese Gina si Ruby. Nu a fost singura proba la care a participat Gina. Ea a cautat si "Comoara din cufar", impreuna cu Dorian.

Nici la aceasta proba concurentii n-au avut insa mai mult noroc. Au gresit raspunsul la intrebarea: "Care pasare este simbolul national al Africii de Sud?". In loc sa aleaga cocorul albastru, au mizat pe Batlanul Verde.

Dupa 18 zile petrecute in jungla, aventura s-a incheiat pentru Andreea. Ea a primit cele mai putine voturi din partea telespectatorilor, asa ca a parasit show-ul "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"

In fiecare zi, cei de acasa isi voteaza favoritii prin SMS ori apel la 1264. Vineri, provocarea junglei se numeste "Ziua Cartitei".

Aventura in salbaticie continua in fiecare seara, de la 20:30, la ProTV! Toate editiile emisiunii pot fi urmarite pe www.voyo.ro.


VIDEO PROTVPLUS.RO