Andrea Bocelli, surprins la bustul gol, la braț cu o femeie misterioasă

Ultima actualizare: 28-05-2020 16:38
Andrea Bocelli
Getty

În ziua în care a recunoscut că a avut Covid-19, tenorul italian Andrea Bocelli a fost surprins la brațul unei femei sud-americane, într-o stațiune din Italia.

Andrea Bocelli la bustul gol e o ipostază cum rar vezi un tenor de talia lui. Însă, muzicianul a fost surprins de fotografii italieni doar cu un prosop în jurul taliei, îndreptându-se spre plaja din stațiunea italiană Forte dei Marmi. Muzicianul are o casă de vacanță aici, pe care a cumpărat-o special pentru a se relaxa în concedii.

Tenorul nu a fost însoțit de partenera sa de viață, Veronica Berti, ci de o femeie cu trăsături sud-americane. Ea l-a ajutat să se deplaseze de acasă la plajă și retur.

Identitatea femeie este încă necunoscută, însă cel mai probabil face parte din staff-ul său, care îi asigură asistență în cazul unor drumuri mai lungi. După cum se știe, Andrea Bocelli a orbit complet la vârsta de 12 ani, în urma unui accident suferit la fotbal.

În aceeași zi în care a fost pe plajă, muzicianul a dezvăluit pe pagina sa de Facebook că a avut Covid-19, în luna martie, dar că s-a vindecat. El a explicat de ce nu și-a anunțat fanii la vremea respectivă. Motivele sale AICI.

Vezi și VIDEO: How to TikTok, episodul 2

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO