Amenzi de 15.000 lei pentru petrecerea de ziua lui Selly. Poliţia a aflat chiar de pe contul lui de Instagram

Ultima actualizare: 01-03-2021 10:02

Petrecerea organizată de Selly s-a lăsat cu amenzi de 15.000 de lei, după ce vloggerul a transmis imaginile pe Instagram.

 Selly și-a serbat ziua de naștere, sâmbătă seara, într-un local din județul Ilfov, la o petrecere alături de prieteni. Petrecerea a fost presărată cu manele, iar invitat a fost chiar Țancă Uraganul, cu care Selly s-a lăsat filmat din toate unghiurile. Au curs și valuri de șampanie scumpă dar și...amenzi, după ce polițiștii s-au sesizat, chiar de pe contul de Instagram al acestuia. Extrem de fericit, Selly și-a declarat în imagini dragostea pentru fani.

selly si tanca uraganul

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că a fost organizat un eveniment privat”, a transmis Poliția Ilfov într-un comunicat, „la data de 28 februarie a.c., polițiștii orașului Snagov s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în orașul Snagov a fost organizat un eveniment privat, la care au participat peste 20 de persoane, încălcând normele de protecție sanitară.

 

CITEŞTE ŞI: Selly, despre ce îi place și ce nu la România. ”Dacă vezi cum arată, te sperii”. INTERVIU

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat, până la acest moment, proprietarul societății, un participant și organizatorul evenimentului.

Aceștia au fost sancționați contravențional, conform prevederilor Legii nr. 55/2020, cu amenzi în valoare de 15.000 de lei, pentru nerespectarea masurilor de protecție individuală” a precizat Poliția Ilfov.


Este posibil ca numărul amenzilor să crească, pentru că pe baza imaginilor, polițiștii vor să găsească și alte persoane care au participat la petrecere.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO