Motivul absurd al despărțirii dintre Kim Kardashian și Kanye West. Ce scrie în formularul de divorț

Dată publicare: 28-02-2021 17:01
Dată actualizare: 28-02-2021 17:27


Motivul absurd al despărțirii dintre Kim Kardashian și Kanye West. Ce scrie în formularul de divorț

Motivul despărțirii dintre Kim Kardashian și Kanye West a devenit cunoscut, după ce actele din dosarul de divorț al celebrului cuplu au devenit publice.

 

Momentul în care cei doi au decis ca drumurile lor să se despartă a avut loc anul trecut, după o uriașă ceartă pornită de la un motiv banal: nu se puteau pune de acord unde să-și petreacă vacanța, relatează cotidianul „The Sun”.

În documentele de la dosarul depus în instanță, Kim Kardashian a bifat motivul divorțului, dintre mai multe prestabilite în formular. Kim Kardashian consideră că mariajul cu rapperul nu mai poate continua din cauza unor „diferențe ireconciliabile”.

Kim a depus actele de divorț în mod oficial pe 19 februarie, după ce se vorbea de luni de zile despre separarea ei de Kanye West. Potrivit unor surse din apropierea acestora, el a căzut de acord cu privire la custodia comună și timpul pe care îl va petrece cu copiii.

Oricum, între părți există un acord prenupțial care să nu ducă la o împărțire a averii de aproape 3 miliarde de dolari, arată sursa citată, și acesta nu este contestat de niciuna dintre părți. La acest moment, avocații lor discută despre împărțirea unor proprietăți imobiliare.

Averea lui Kim Kardashian este cotată la 900 de milioane de dolari, în timp ce a rapperului Kanye West, la 2 miliarde USD.

Căsătoriți din 2016, Kim Kardashian și Kanye West cresc două fete, North - 7 ani, Chicago - 2 ani, și doi băieți, Saint - 5 ani și Psalm - 1 an.

Este a treia căsătorie pentru Kim, dar prima pentru Kanye. Problemele cuplului s-au adâncit în 2020, după ce Kanye West, în vârstă de 43 de ani, a recunoscut că suferă de o tulburare bipolară.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO