Alexandra Stan si adevarul despre plangerea impotriva lui Prodan. "Altii vorbesc in numele meu"

Ultima actualizare: 27-09-2013 07:07

La trei luni dupa ce a fost batuta de impresarul Marcel Prodan, Alexandra Stan pregateste o revenire spectaculoasa. Cantareata isi mentine plangerea penala impotriva fostului sau manager si spune ca nu a mai vorbit cu el pana acum.

Increzatoare si cu zambetul pe buze, Alexandra Stan pare astazi o cu totul alta persoana decat cea care in urma cu trei luni fusese desfigurata de impresarul sau, Marcel Prodan. Dupa ce unele zvonuri spuneau ca si-ar fi retras plangerea penala depusa impotriva agresorului sau, artista sustine ca e mai hotarata ca niciodata sa-l oblige pe impresarul sau sa plateasca.

"Eu vin astazi sa fac aceste clarificari pentru ca este momentul sa spun stop. Adica sa vorbesc eu in numele meu!
Dumnezeu iarta, eu am depus plangere penala.
Nici nu m-am gandit sa o retrag, tocmai de aceea nu inteleg de unde a aparut aceasta informatie eronata, mai ales ca eu am intentat o actiune penala impotriva domnului Prodan
", spune Alexandra Stan.

De la incidentul care a marcat-o atat fizic, cat si psihic, Alexandra Stan nu a mai urcat pe scena. Mai mult, simte ca hartuirea la care a fost supusa nu se opreste aici. Pregateste, insa, o revenire de zile mari.

"Pe unele site-uri de socializare se fac declaratii in numele meu si nu sunt ale mele. Din luna iunie eu nu am confirmat participarea mea la evenimente", mai spune Alexandra.

Intregul interviu cu Alexandra Stan poate fi urmarit miercuri, in exclusivitate, La Maruta.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO