10 lucruri nu-i vor placea. Ce nu mai are voie Kate Middleton dupa nunta

Ultima actualizare: 21-10-2012 13:41
Kate Middleton

Cand vine vorba de eticheta, reguli si alte lucruri de acest gen, familia regala e campioana. Asa ca viitoarea sotie a lui William trebuie sa se supuna si, chiar daca e vorba de mici placeri ale vietii, sa renunte la unele dintre ele.

Nunta printului William si a lui Kate Middleton, live pe internet

1. Nu i se va mai spune "Kate"

Titlul oficial pe care il va avea Kate va fi "Inaltimea Sa Regala Printesa William de Wales". I se va spune "Catherine" sau "Ma'am". Ba chiar se pare ca va exista un dineu special pentru corespondentii de presa de la Palat, unde vor fi rugati sa i se spuna Catherine, nu Kate.

2. Nu va vota

Tehnic, Regina si ceilalti membri ai familiei au voie sa voteze, dar nu fac asta, pentru ca actiunea ar fi considerata neconstitutionala si nu ar mai fi neutri.

3. Nu va putea sa candideze pentru o functie politica

Din aceleasi motive ca si cele de mai sus.

4. Nu va putea sa nu mearga la evenimentele publice

Familia regala e mereu in centrul atentiei, iar Kate a fost mereu criticata pentru faptul ca nu prea se incadra in peisaj. Nu prea iesea in lume, era o persoana linistita, iar mama ei e stewardesa. Asa ca va fi obligata ca din 29 aprilie sa aiba grija la fiecare bijuterie pe care si-o pune, fiecare rochie pe care o imbraca. In plus, arborele genealogic al familiei Middleton a ajuns numai pana la anii 1950. Asadar, vor fi multi care vor spune ca poate ascund ceva, prin 1413, de exemplu.

Cum se imbraca invitatii la nunta regala. Lectii de stil si rafinament

5. Nu va mai putea sa joace Monopoly

In 2008, Printul Andrew, Duce de York, a declarat ca familia regala nu mai poate juca Monopoly acasa "pentru ca e un joc vicios". Deocamdata, nu s-a aflat oficial ce se mai joaca la palat in timpul vacantei de Craciun.

6. Nu va mai spune sau face ceva controversat

Kate nu isi va putea exprima in mod public preferintele politice, sociale, ca sa nu mai vorbim de cele sexuale, deci nimic care sa tina de propria personalitate. De altfel, a fost auzita vorbind in public o singura data dupa anuntarea logodnei.

7. Nu va mai manca scoici

Se pare ca familia regala nu mananca scoici, de frica alergiilor sau intoxicatiilor alimentare.

8. Nu va munci

Regalitatea si un loc de munca nu fac deloc casa buna. Desi are un master in Istoria Artei si ani de experienta, Kate nu va mai merge la slujba niciodata. De altfel, CV-ul ei cuprinde sapte luni ca si cumparator de accesorii pentru firma de haine Jigsaw si un scurt timp in care a lucrat la firma de organizare de evenimente a familiei, Party Pieces.

Kate isi va lua adio de la viata de domnisoara intr-un hotel de lux

9. Nu va semna nimic neoficial

Ca potential consilier de stat, in cazul in care William va deveni rege, Kate are o misiune grea. Chiar daca sotul va fi ocupat cu tot felul de alte lucruri, nu are voie sa se atinga de acte. Semnatura trebuie sa fie cea oficiala si Kate nu va putea sa fie delegata sa faca ceva in locul lui William.

10. Nu isi va termina cina

Daca mananca mai incet ca bunica sotului, Kate ar putea sa ramana flamanda. In Marea Britanie, cand Regina se opreste din mancat, toti ceilalti trebuie sa faca la fel.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO