Nunta printului William si a lui Kate Middleton, live pe internet

Ultima actualizare: 09-05-2012 15:26
Kate Middleton

Casatoria printului William cu Kate Middleton este prima nunta a familiei regale in epoca internetului. Fortata sa se adapteze rapid noilor tehnologii, monarhia britanica poate fi gasita astazi pe majoritatea site-urilor de socializare.

Iar interesul publicului este mai mare ca oricand. Pentru ca doar cu un click oricine poate sa patrunda in incaperile de la Buckingham sau sa probeze garderoba lui Kate. Daca e sa dam crezare analistilor, familia regala tine pasul cu progresul tehnic. Are tot felul de pagini pe internet. Are conturi pe Facebook, Twitter, Flickr si chiar si pe YouTube. Asa ca publicul are acces direct la regina si la ceilalti membri ai Familiei Regale.

E drept, trecerea la noile tehnologii n-a fost tocmai usoara. Se pare ca regina, care a primit primul telefon mobil in 2000, era atat de iritata de sonerii, incat le-a interzis angajatilor de la Palatul Buckingham sa-si foloseasca telefoanele in timpul serviciului.

Va rezista mariajul lui Kate cu William "blestemului divorturilor regale"?

Ghinion la nunta Printului William? Mercur e retrograd pe 29 aprilie

Astazi insa oricine va putea urmari in direct nunta printului William, chiar daca nu se afla in fata televizorului. Internautii din orice colt al lumii sunt doar la un click distanta de Westminster Abbey.

Sute de aplicatii pentru telefoanele inteligente au fost create special pentru acest eveniment. Si nu doar pagini informative sau unele cu suveniruri, ci si aplicatii practice. De exemplu, una dintre ele te invata cum sa te imbraci ca o printesa. Si exemplele continua. Exista inclusiv o aplicatie care te ajuta sa organizezi o petrecere cu staif in ziua ceremoniei, pentru a te simti, cumva, parte a marii sarbatori de la Buckingham.

Eticheta regala, o pacoste pentru invitatii la nunta printului William

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO