Fameless, trupa lui Tiberiu Albu, castigator la Vocea Romaniei, isi lanseaza primul album. Printre invitati: Tudor Chirila

Ultima actualizare: 13-01-2017 06:53
Fameless

Fameless, trupa lui Tiberiu Albu, castigatorul sezonului 4 Vocea Romaniei, isi lanseaza primul album din cariera in compania unor invitati de marca!

FOTO: Alin Pandaru

Tudor Chirila, Dan Byron, Cornel Ilie si Teodora Buciu sunt invitatii speciali la lansarea de album a trupei Fameless de pe 27 ianuarie de la Hard Rock Cafe.

Concertul de lansare a discului de debut a fost anuntat inca din luna noiembrie 2016, impreuna cu vestea ca, pe 27 ianuarie, trupa Fameless va imparti scena de la Hard Rock Cafe cu nume importante din muzica rock romaneasca.

Primul pe lista este Dan Radu Byron, solistul trupei Byron, pe care membrii Fameless o admira in mod deosebit, fiind mari fani ai muzicii si conceptelor create de Dan si colegii lui. Cele doua trupe au mai impartit scena in trecut, la festivalul Shine 2016.

Cel de-al doilea invitat al serii va fi solistul trupei Vunk, Cornel Ilie. Prietenia dintre el si Fameless a luat nastere tot la Hard Rock Cafe, cu ocazia unui concurs de trupe la care Cornel avea rolul de jurat.

Ulterior, in recenzia postata pe blogul lui personal, solistul Vunk i-a caracterizat pe Fameless drept “cei mai elevati" din concurs, ceea ce a insemnat foarte mult pentru trupa.

Al treilea invitat este nimeni altul decat Tudor Chirila, frontman-ul trupei Vama si antrenorul care a avut cea mai mare pondere in evolutia muzicala a lui Tibi, atat in concursul Vocea Romaniei, cat si dupa terminarea lui.

De altfel, Tudor este cel care l-a ghidat pe Tibi sa urmeze parcursul muzical axat pe lucrul cu trupa si muzica originala, si care, totodata, a si “botezat" formatia cu numele pe care il poarta acum.

Iar ultimul invitat de pe lista este noua castigatoare a concursului Vocea Romaniei, Teodora Buciu, care a si realizat un duet impresionant impreuna cu Tibi in finala ultimului sezon, pe piesa “Who Wants to Live Forever", semnata Queen. Cele doua voci vor canta impreuna din nou pe 27 ianuarie, la Hard Rock Cafe!

Pregatim un concert de exceptie, cu foarte multe momente speciale nu numai pentru fanii Fameless, ci si pentru fanii rock-ului romanesc, in general. Abia asteptam sa cantam impreuna cu invitatii nostri, iar fuziunile stilistice care vor rezulta in urma colaborarilor noastre speram ca vor aduce un plus de surpriza, pe langa albumul deja promis. Va asteptam la concert!" - spune Tiberiu.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica de 1800 de puncte, adica in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare, dar si pe aplicatiile de IOS si Android iaBilet.

Biletele au urmatoarele preturi:

- VIP: 60 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 35 de lei, cu loc la masa in sala
- Fara loc: 35 de lei

@CristianMatei

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO