Concert Destruction la Bucuresti, pentru promovarea noului album "Under attack". In deschidere, Nervosa si Rezet


Ultimul update: Joi 12 Ianuarie 2017 06:57
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2017 15:23
Categorie: Concerte
Destruction

Pentru amatorii de thrash metal si nu numai, trupa Destruction revine in Romania, in data de 31.01.2017, la Club Fabrica din Bucuresti.

Format in 1982 sub numele Knight of Demon, grupul ce avea sa-si schimbe numele in Destruction dupa doi ani, timp in care a devenit repede unul dintre numele cele mai populare din underground.

Primul album, „Infernal Overkill”, este socotit astazi un pilon al thrash-ului european, insa, paradoxal, cu cat trupa era mai apreciata de armate de tineri fani, cu atat succesul comercial intarzia sa apara. Thrash-ul crud, rapid si foarte agresiv, a lasat totusi loc pentru cateva experimente pe al doilea LP, „Release from Agony” (1987), insa la doi ani dupa aceea solistul vocal-basist Marcel Schirmer („Schmier”) a parasit trupa.

Desi chitaristul Mike Sifringer a continuat aventura fara el, adevarata revenire a thrash-erilor teutoni a avut loc la inceputul anilor 2000, cand, prin intoarcerea solistului vocal, cei doi membri-fondatori au reluat colaborarea intr-o directie mai thrash decat oricand.

Functionand in cea mai mare parte a carierei sub forma de trio, Destruction si-a pastrat statutul legendar intre fanii genului, dar a fost si una dintre principalele influente ale valului de black-metal norvegian din anii 1990.

Cu un contract solid semnat cu Nuclear Blast, trupa continua sa scoata albume – cel mai recent, „Under Attack”, a fost lansat in mai 2016 – si sa fie foarte apreciata pentru prestatiile live in care canta fara compromis, indiferent ca are in fata 10 000 de oameni sau doar doua sute.

Pentru amatorii sonoritatilor de thrash metal si nu numai, Destruction revine in Romania, in data de 31.01.2017, la Club Fabrica din Bucuresti, pentru un concert special de prezentare a ultimului material discografic intitulat „Under Attack”.

Nervosa (Brazilia) si Rezet (Germania) sunt trupele care vor canta in cadrul acestui eveniment.

S-a pus in vanzare un numar limitat de bilete (doar 300 bucati), iar acestea se pot achizitiona, exclusiv prin www.AmBilet.ro, la preturile:

55 lei – primele 100 de bucati
65 lei – restul biletelor

@CristianMatei


Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO