Două filme-concert ajung în România: David Gilmour "Live at Pompeii" și Black Sabbath "The End of the end"

Ultimul update: Joi 17 August 2017 15:18
Data publicarii: Luni 14 August 2017 15:52
Categorie: Concerte
Black Sabbath

În septembrie, spectatorii din București, Focșani și Buzău vor avea ocazia să vizioneze două filme-concerte deosebite: Black Sabbath "The End of The End" și David Gilmor "Live At Pompeii".

La 45 de ani după ce David Gilmour a filmat ‘Live At Pompeii’ în legendarul Amfiteatru Roman, s-a întors pentru două show-uri spectaculoase, parte din turneul său de promovare a albumului ‘Rattle That Lock’.

Spectacolele au fost primele concerte rock pentru public din Amfiteatrul Roman și pentru doar două nopți, cei 2.600 de participanți au stat exact acolo unde gladiatorii ar fi luptat în secolul I d.Hr.

‘David Gilmour Live At Pompeii’ este un spectacol audio-vizual cu lasere, efecte pirotehnice și un ecran circular imens pe care filmele special create vin să completeze melodiile selecționate.

Mai presus de toate însă este muzica strălucitoare și uimitoare a unei trupe cu adevarat talentată. Spectacolul include piese din întreaga carieră a lui David, dar și multe piese clasice din repertoriul Pink Floyd, printre care și One Of These Days, singura melodie care a fost interpretată și la show-ul trupei din 1971.

Cele două concerte cuprind și o interpretare specială a ‘Great Gig in the Sky’ de pe abumul ‘The Dark Side of the Moon’, pe care David rareori o interpretează ca artist solo. ‘David Gilmour Live At Pompeii’ prezintă momentele de glorie din ambele concerte, regia fiind semnată de Gavin Elder.

David Gilmour Live At Pompei’ prezintă un muzician în apogeul jocului sau artistic, care împreună cu formația sa de clasă mondială, creează un material incredibil într-un decor unic și cu o ocazie foarte specială.

Lista de melodii include hit-uri de pe albumele solo recente: Rattle That Lock și On An Island, precum și alte solo-uri si piese Pink Floyd clasice, inclusiv Wish You Were Here și Comfortably Numb.

Pe 13 și 16 septembrie înregistrarea concertului David Gilmour - Live At Pompeii va putea fi vizionată în rețeaua Happy Cinema din București, Focșani și Buzău.

Biletele costă 35 de lei.

BLACK SABBATH - "the end of the end"

The End of The End este cronica turneului final al trupei care a construit sunetul genului metal – Black Sabbath.

Pe 4 februarie 2017, formația a venit pe scena din Birmingham, orașul unde a început totul, pentru a susține concertul cu numarul 81 și ultimul din turneul The End – coborând cortina peste o carieră care s-a desfășurat de-a lungul a aproape o jumatate de secol.

Spectacolul a fost sold out și a marcat punctul culminant al unui turneu care a adunat peste un milion de fani în arenele din lumea întreagă. Înca de la început, din 1968, au creat un sunet care avea să formeze baza Heavy Metal-ului și care avea să influenteze trupe din întreaga lume – o influență care este inca simțită până în prezent.

The End of The End este povestea finalului, un concert încărcat de emoții. Fanii sunt aduși în inima acțiunii, cu trupa pe scenă, pe măsură ce aceasta performează hit-uri, de la Iron Man la Paranoid la War Pigs printre altele.

Sabbath a profitat de de acestă ocazie și a petrecut timp in studio, oferind o interpretare unică câtorva din melodiile lor preferate.

Acest film ofera fanilor o viziune intimă asupra relațiilor dintre membrii trupei și despre tachinarile dintre ei, cu amintiri individuale și de grup de la Ozzy Osbourne, Tony Iommi și Geezer Butler.

Trupa are fani din mai multe generații iar aceasta este o ocazie pentru aceștia să se întâlnească și să îi vadă pe baieții din Birmingham făcând ceea ce fac ei cel mai bine, la aproape 50 de ani de la înființarea trupei. Acesta este ultimul cuvânt de la cea mai mare trupă de Heavy Metal din toate timpurile.

Pe 28 septembrie ora 20:00, fanii din România vor putea vedea cest film în rețeua Happy Cinema din București, Focșani și Buzău.

Biletele costă 35 de lei.

@CristianMatei

David Gilmour Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
Black Sabbath Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
Black Sabbath Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Pro TV

Roger Waters vrea sa interpreteze piesele de pe albumul
Roger Waters vrea sa interpreteze piesele de pe albumul "The Wall" la granita dintre Statele Unite si Mexic
Ozzy Osbourne a dezvaluit ca este dependent de sex si urmeaza terapie. Starul se confrunta de 10 ani cu aceasta problema
Ozzy Osbourne a dezvaluit ca este dependent de sex si urmeaza terapie. Starul se confrunta de 10 ani cu aceasta problema
Ozzy Osbourne si-a suparat fanii argentinieni, dupa ce a fluturat pe scena un steag brazilian
Ozzy Osbourne si-a suparat fanii argentinieni, dupa ce a fluturat pe scena un steag brazilian
Trupa Black Sabbath este din nou pe primul loc in topul britanic, dupa o pauza de 43 de ani
Trupa Black Sabbath este din nou pe primul loc in topul britanic, dupa o pauza de 43 de ani
VIDEO PROTVPLUS.RO
bon jovi
Trupa americană Bon Jovi, concert la București, în 2019. Prețul biletelor
Trupa U2 foloseşte în concerte un montaj cu imagini de la protestele violente din București VIDEO
Cel mai scump bilet la concertul Metallica din România în 2019 costă cât 5 salarii minime
Concert Metallica în România. Celebra trupă va cânta pe Arena Națională în 2019
Ed Sheeran va concerta în premieră în România pe 3 iulie 2019
Șuie Paparude și Trooper s-au retras de la un festival, pentru că este organizat de Primăria Capitalei
Lenny Kravitz
Lenny Kravitz va cânta LIVE pentru prima oară în Cluj-Napoca!
Seară de concerte progressive metal la București cu Need, Taine și Mihai Barbu Project
Bono a rămas fără voce în timpul unui concert la Berlin. Ce a urmat. VIDEO
Peste 5.000 de oameni, la Opera din Cluj: ”Îl numim concert aperitiv”
Concertul Snoop Dogg de la București se amână pentru 2019, cu un show LIVE
Românii de la White Walls cântă în premieră pe scena festivalului EUROBLAST din Germania