O zi cu rezolvari si bucurii. Horoscopul zilei de 28 iulie

28-07-2011 02:38


Or sa va intre niste bani, dintre care unii se vor duce pe aprovizionare iar cu o parte va puteti distra maine si poimiine, iesiti cu ai vostri pe undeva.

LEU

O sa va puteti suplimenta veniturile, poate mai incepeti o colaborare, vindeti ceva care sa va umple contul si pe cat posibil nu v-atingeti de acei bani - ii strangeti.

 

FECIOARA
Apar noutati atat la serviciu, cat si in plan personal puteti incepe o afacere, va puteti cumpara o casa ori sa va schimbati masina.

BALANTA
Puteti pleca impreuna cu grupul de prieteni la munte, la mare, or sa va reuseasca si activitatile extraprofesionale chiar daca nu luati bani, desi se poate.

SCORPION
O sansa de promovare - sefii n-au uitat ce i-ati rugat, va semneaza o cerere de bani sau de concediu, va transfera pe alt post, in alta tura.

SAGETATOR
Invitatie de mers pe la evenimentele mondene sa reinnodati niste relatii, sa intrati pe o filiera de afaceri, sa va reinventati, practic.

CAPRICORN
O sa va ridicati victoriosi de la masa tratativelor si o sa deveniti actionari, propietari, va angajati undeva si o sa fiti incantati de situatia respectiva.

VARSATOR
Va pot intra banii de la serviciu sau din afacerile particulare, e momentul in care sa va recuperati banii blocati prin conturile datornicilor.

PESTI
Se poate sa fie o perioada de munca intensa la serviciu si o sa fie la un moment dat si un profit - totul e sa va fie clar ce ati vrea sa faceti in continuare.

BERBEC
O sa puteti calatori, sa revedeti locuri dragi, prieteni pe care nu i-ati mai vazut demult si o sa va reincarcati, frumos, energetic, sa rezistati la eforturi mari.

TAUR
Va faceti program comun cu familia sau doar cu copii-depinde acum de serviciul partenerului de cuplu,al bonei,sau al parintilor-poate e nevoie doar de voi.

GEMENI
Puteti avea noroc de niste bani si sa mai achitati din datorii, rate lunare, facturi, sa vedeti daca va mai raman bani si pentru unele placeri, o iesire la cafea.

RAC
Incep sa se-adune bani in cont, o sa aveti de plimbare, de distractie, sau poate preferati sa nu v-atingeti de ei ca aveti un obiectiv important, ceva scump de cumparat.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO