O zi frumoasa cu provocari si rezolvari. Horoscopul zilei de 25 iulie

25-07-2011 02:50


Bani - care intra si ies in perioada asta - pentru ca mai aveti de unde primi niste sume, pe ce ati lucrat si totodata cheltuielile, s-au inmultit - poate datorita concediului.

LEU

Va reusesc acele demersuri care tin de afaceri, deplasari, de semnarea unor contracte si or sa iasa asa cum v-ati propus - nu veti intampina dificultati.

 

FECIOARA
Va socotiti cu banii - sa nu cheltuiti prea mult, sa va ajunga pana la salariu, mai ales daca va mai dura pana atunci, ca doar o sa fiti dupa concediu.

BALANTA
Au aparut cateva oferte de lucru si trebuie sa analizati in perspectiva, sa vedeti daca v-ajung banii pentru plata ratelor si o sa stiti pe care s-o alegeti.

SCORPION
Oti fi gasit ceva tentant pe care sa dati banii, dar tot sa pastrati ceva, acolo, de rezerva sa nu se-ntample ceva neprevazut si sa n-aveti un sfant.

SAGETATOR
Bani - care intra si ies in perioada asta - pentru ca mai aveti de unde primi niste sume, pe ce ati lucrat si totodata cheltuielile, s-au inmultit - poate datorita concediului.

CAPRICORN
Ati putea recurge la un credit bancar, daca nu v-ajung economiile pentru concediu sau ca sa schimbati masina ori s-aduceti unele imbunatatiri in locuinta.

VARSATOR
O sa va interesati de scoli, gradinite, pentru copii, sa practicati poate si un sport impreuna, acum cand sunteti in vacanta, acasa sau in alta parte.

PESTI
Or sa vi se ceara mai multi bani decat v-ati inteles pentru reparatia casei, plus materialele de constructie sau manopera - negociati ca sa mai reduceti costurile.

BERBEC
Se poate sa vi se ofere in alta parte, la alt serviciu un salariu mai bun si sa acceptati un astfel de job - vedeti daca nu cumva va e greu sa renuntati la actualul.

TAUR
Apar unele modificari in program, a intervenit ceva si ati putea vizita si alte locuri in afara celor despre care vi s-a spus initial - si o sa coste un pic mai mult excursia.

GEMENI
Se observa succes la intrevederea cu sefii carora vreti sa le cereti o invoire, o vacanta, un supliment salarial - daca nu sunteti prea indrazneti!

(RAC)
Puteti castiga ceva mai mult din afacerile particulare sau v-ati gasit alt loc de munca, basca faptul ca si partenerul de viata poate aduce mai multi bani in casa.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO