Schimbari pe plan profesional. Horoscopul zilei de 26 iulie

26-07-2011 02:35


O sa vi se aprobe unele cereri, va puteti gasi ceva de lucru, se poate si in cadrul aceluiasi serviciu sa primiti o functie noua, urmeaza o promovare.

LEU

O sa va implicati in mai multe proiecte deodata pentru ca va simtiti capabili de lucruri marete, oti fi mai odihniti, revigorati dupa concediu.

FECIOARA
Veti beneficia de unele avantaje la job, vi se incredinteaza si altceva de facut, o sa fiti incantati de noua ipostaza - e un prilej de a va repune in valoare.

BALANTA
O sa faceti rost de bani pentru plata ratelor, a taxelor scolare, pentru voi sau pentru copii, iar daca nu v-ajung banii o sa va orientati spre un credit bancar.

SCORPION
Se poate sa gasiti un chilipir sa plecati in vacanta - poate renunta cineva la biletele de cazare, de transport si le luati la jumatate de pret.

SAGETATOR
O sa obtineti ce v-ati propus daca va asezati la masa negocierilor - dar e de stiut ca trebuie sa veniti cu argumente serioase, nu asa...

CAPRICORN
Sa nu va pierdeti speranta ca o sa va fie mai bine din punct de vedere sentimental - ca o sa apara sau revine in viata voastra cineva alaturi de care puteti fi fericiti.

VARSATOR
O sa va intalniti mai des, in societate, cu niste persoane pe care o sa va faca placere sa le cultivati ori de cite ori iesiti pe la sindrofii.

PESTI
Veti petrece mai mult timp impreuna cu familia, poate pentru ca sunteti in vacanta si vizitati niste locuri care va plac tuturor sau faceti treaba, reparati ceva pe-acasa.

BERBEC
O sa puteti rezolva o situatie scriptica, sa luati o semnatura ca sa avansati cu restul actelor, sa va puteti angaja sau inscrie la o scoala, la niste cursuri.

TAUR
Va intra niste bani, si o s-aveti cu ce sa achitati o rata la banca, sa faceti aprovizionarea, sau ii puneti deoparte sa plecati in week-end la... mare!

GEMENI
Poate fi zi de salariu sau sa incaseze partenerul de viata niste bani cu care voi sa puteti face cumparaturi sau sa va luati ce-aveti nevoie pentru casa.

RAC
Bine-ar fi sa acordati mai multa atentie sferei sanatate - ca sa nu se cuibareasca vreo boala, mai bine preveniti decat sa tratati, nu?

 

VIDEO PROTVPLUS.RO