O zi marcata de schimbari. Horoscopul zilei de 27 iulie

27-07-2011 02:55


Or sa vi se aprobe unele cereri, va puteti gasi ceva de lucru, se poate si in cadrul aceluiasi serviciu sa primiti o functie noua, urmeaza o promovare.

LEU

Intalnire cu colegii de breasla sa puneti la punct un proiect, sa fixati niste obiective pe termen lung, sa plecati, poate, la odihna, la distractie impreuna.

 

FECIOARA
Va interesati de o scoala in strainatate, la care sa ajungeti cu o bursa ori va duceti la interviu - poate fi vorba si despre copiii vostri, la o adica.

BALANTA
Se-anunta cineva de la drum si o sa va organizati in asa fel timpul liber incat sa va puteti plimba sau sa lucrati impreuna daca sunteti parteneri de afaceri.

SCORPION
Ati putea lua bani de la banca sau sa vi se acorde un salariu, doua, in avans ca sa platiti din datorii si s-aveti de concediu daca e sa plecati undeva.

SAGETATOR
Un interlocutor grabit, agitat, poate e seful care va da de lucru sau e politistul de la circulatie care va cere actele la control, daca depasiti viteza regulamentara.

CAPRICORN
Vi se confirma niste asteptari - vi se da OK-ul pentru un job sau doar o functie noua sau vi se permite sa urmati niste cursuri speciale, tot pe linie de serviciu.

VARSATOR
Ati putea face rost de bani amintindu-le datornicilor ca aveti si voi la randul vostru, obligatii financiare si e cazul sa va returneze banii imprumutati.

PESTI
O sa le faceti un serviciu unor rude sau prieteni, va deplasati acolo unde se afla, poate chiar in alt oras si o sa le duceti tot ce le trebuie.

BERBEC
Se reface un colectiv cu care ati lucrat pe vremuri si ati avut succes si se intrunesc iarasi conditiile respective si va apucati de treaba.

TAUR
Trafic intens in dreptul banilor din cont, intra si ies - sa speram ca faceti cheltuielile cu folos si in primul rand o sa achitati rata la banca,

GEMENI
Noutati - care sa va resusciteze buna dispozitie, sa vi se dea si acei bani pe care-i asteptati de mai demult si sa va puneti de acord si cu partenerii de afaceri si sa semnati un contract.

(RAC)
Va revin ceva bani de pe urma unor afaceri particulare si daca nu sunteti obligati sa-i cheltuiti poate-i puneti deoparte sa va cumparati ceva scump.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO