(P) Un somn mai odihnitor este câștigat dacă veți alege saltele potrivite - expertul în saltele explică

saltele
StirilePROTV

Petrecem în medie 8 sau chiar 9 ore de somn în pat. Noapte de noapte, ani după ani. Este evident cât de importantă este odihnă. Însă, să nu credeți că aceasta o obțineți pur și simplu.

De la lumina din încăpere și până la mici detalii, chiar și țesătura lenjeriei de pat sau tipul de saltea contează. Experții recomandă alegerea saltelei în funcție de tipul de pat, dar și de preferința privind poziția în care dormim.

Expert Saltele recomandă

 

În magazinele de nișă veți găsi o varietate de saltele, suficient încât să fiți încercați de dileme. Fiecare tip de saltea este potrivită pentru anumite preferințe. Spre exemplu, acele saltele cu spumă cu memorie sunt de generație nouă. Sunt cele care au în componență spumă din poliuretan. Când vă așezați pe aceasta, respectiv când vă ridicați, suprafața saltelei se comprimă și decomprimă mai lent. Nu degeaba i se spune memory foam, căci pentru câteva secunde rămâne forma corpului pe ea, după care revine la forma sa inițială.

Mai ales când simțim că suntem obosiți până în măduva oaselor nimic nu se compară cu senzația plăcută de a utiliza o saltea cu spumă. Este moale și pufoasă. Totuși, pentru cei care au transpirații nocturne nu este tocmai o alegere bună - are celulația închisă, aerul circulă mai greu prin ea. De asemenea, dacă durerile de spate vă chinuie, o saltea moale nu este tocmai o recomandare.

Saltea superortopedică - iată de ce ar fi bine de ales

 

Despre saltelele superortopedice aflăm mai multe când durerea de spate o bănuim deja corelată cu poziția de somn. Aflăm despre salteaua recomandată chiar și de medici. Este cea de o fermitate mai ridicată, ce ajută în a menține o poziție a corpului mai bună. Asta pentru că aliniază coloana corect și influențează, deci, somnul odihnitor și confortabil.

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Special concepută pentru cei cu dureri de spate, cu un grad de fermitate 7 pe o scară de la 1 la 10, salteaua superortopedică este una din cele mai bune investiții. Chiar dacă la prima atingere nu pare să fie locul acela moale și cald în care să vă cuibăriți confortabil.

Ce alegem pentru copii?

Preocupați din cale-afară de calitatea saltelei când vine vorba de ceea ce oferim copiilor, orice părinte va analiza cu lupa dacă este necesar, calitatea unei saltele. Cei de la Expert Saltele pun la dispoziție o linie specială de produse, exclusiv pentru patul copiilor.

Saltelele Baby Magniflex combină durabilitatea și confortul saltelei cu materiale de calitate. În compoziția acestora regăsim materiale ecologice, suprafața este antialergică și antibacteriană, țesătura din bumbac care lasă pielea să respire. De data aceasta microcelulele sunt deschise și, în plus, salteaua vine la pachet cu husă cu două fețe, câte una potrivită pentru fiecare sezon.

Ce înălțime trebuie să aibă salteaua?

 

Depinde de tipul de pat, însă specialiștii spun că un modest 20 de cm ar trebui să aibă salteaua aleasă. Dacă vă plac paturile regale, cele înalte, la un cadru de pat sănătos, robust, salteaua potrivită poate avea cu mult peste 20 de cm.

Ce fermitate este optimă?

 

Depinde de fiecare utilizator în parte și de preferințele sale pentru dormit. Recomandarea este de a utiliza o saltea moale când greutatea este de maximum 100 de kg, când preferați să dormiți pe o parte sau sunteți genul care își schimbă poziția somnului destul de des.

Saltelele de fermitate medie sunt recomandate mai degrabă pentru cei care dorm pe abdomen, de preferat să fie vorba despre utilizarea saltelei pe un pat dublu. Coincidență sau nu, o saltea mai fermă este alegerea pentru cei de vârsta a treia.

Nu în cele din urmă, saltelele cu fermitate ridicată sunt recomandate pentru cei a căror greutate este de până la 120 de kg și în mod special pentru cei care dorm pe spate, fie vorba de adulți sau copii.

Știți ce preferați? Comandați de la Expert Saltele

 

Acum mai tot ce avem nevoie poate fi comandat online și se pare că saltelele nu fac excepție. Le găsim la Expert Saltele, magazin online de nișă. Veți regăsi aici variante diverse de saltele, pe care le puteți comanda să ajungă direct la ușa voastră.

Preferați să căutați ce vi se potrivește, în funcție de brand, dar mai ales în funcție de dimensiunile patului. Stocul este imediat disponibil, livrarea este rapidă oriunde în țară, iar fiecare tip de saltea vine la pachet și cu garanția produsului.

Se spune că vom uita lucruri, dar nu vom uita cum ne-au făcut alții să ne simțim la un moment dat. Despre saltele vom uita detalii sau cât au costat, însă nu vom uita cum ne-am simțit când le-am folosit. Și un somn odihnitor chiar face diferența în starea noastră de spirit și productivitatea fiecărei zile. Pentru alegeri sănătoase privind salteaua apelați la experții din domeniu, expert-saltele.ro.

 

 

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cele mai impresionante grădini botanice și parcuri dendrologice din țară
(P) Cele mai impresionante grădini botanice și parcuri dendrologice din țară

Primăvara este anotimpul în care simțim că nivelul de energie crește și că avem poftă să petrecem tot mai mult timp în aer liber.

(P) Anticariatul: Aliatul tău pentru rechizitele școlare - Economie, sustenabilitate și descoperire!
(P) Anticariatul: Aliatul tău pentru rechizitele școlare - Economie, sustenabilitate și descoperire!

Începerea unui nou an școlar este, de cele mai multe ori, însoțită de cheltuieli considerabile pentru rechizitele școlare, iar manualele reprezintă o parte importantă din acest buget.

(P) Descoperă top 7 telefoane rezistente în 2024 de la DualStore.ro
(P) Descoperă top 7 telefoane rezistente în 2024 de la DualStore.ro

Telefoanele fac parte din viața noastră de câteva decenii și au devenit o adevărată necesitate, de care nu ne putem desprinde.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.