(P) SoftGlow - Mănuşa exfolianta din mătase 100% naturală

advertorial

Te-ai gândit că te poți bucura de sesiunile plăcute de SPA la tine acasă? Cu instrumentele potrivite, acest lucru nu mai este un vis!

Poți avea propriul tău SPA, te poți bucura rezultate excepționale. Mănuşa exfolianta din mătase naturală SoftGlow este instrumentul cheie care îţi va răsfăţa pielea.

De ce este mănuşa Soft Glow atât de eficientă?

 

Cu siguranță, te întrebi cu ce se deosebește acest produs faţă de produsele tradiționale de baie. Şi pe bună dreptate, când piaţa este învadată de fel de fel de accesorii, cu greu le mai descoperi pe cele care sunt cu adevărat eficiente. Şi totuşi, mănuşa Soft Glow se evidenţiază în marea de produse de îngrijire prin mai multe aspecte.

În primul rând este confecţionată din mătase, fibre 100% naturale provenite de la viermii de mătase. După cum știm, mătasea este o tesătură cu proprietăți antiseptice, antibacteriene, antialergice care acţionează blând asupra pielii. Faţă de alte produse, abrazive, care pot produce iritaţii pielii, aceasta îndepărtează resturile de celule moarte şi impurităţile, gentil. Este foarte eficientă dacă scrub-ul începe când pielea este bine înmuiată, fapt ce transformă baia într-o sesiune relaxantă şi plăcută.

Mătasea este o ţesătură rezistentă care nu absoarbe mirosurile neplăcute, de aceea mănuşa poate fi utilizată în aceleași condiții timp îndelungat. Nu trebuie negat că mătasea mângâie pielea, se simte plăcută la atingere, deci mănuşa Soft Glow este soluția pentru o piele îngrijită cu blândeţe.

Citește și
Prețul eliberării Alinei Apostol din „gulagul” chinezesc. Fost deținut al regimului de la Beijing: „Cu chinezii trebuie să negociezi direct!”. Răspunsul Ministerului Justiției din România

Care sunt beneficiile utilizării mănușii din mătase naturală Soft Glow?

 

Mănuşa Soft Glow este un produs autentic românesc. Este confecționat manual, după tehnici vechi iar rezultatele excepționale şi blândețea cu care acţionează sunt aspecte apreciate de femeile cosmopolite care știu cât de important este aspectul luminos al pielii. Practic, prin compoziţia 100% naturală, şi efectele benefice aceasta poate fi considerată un remediu care susține sănătatea pielii.

Mănuşa Soft Glow favorizează hidratarea profundă a ţesuturilor dermei, fapt ce face că uscăciunea pielii să fie o amintire neplăcută. Cu ajutorul acesteia este înlăturat cu uşurinţă bronzul fals, responsabil de apariția petelor inestetice. Utilizarea constantă previne acoperirea porilor şi formarea punctelor negre, sau suprainfectarea celor deja formate. Produsul poate fi considerat un aliat al femeilor ce lupta cu celulita inestetică, vergeturile şi cicatricile provocate de intervenții chirurgicale, leziuni cutanate sau ciupituri de insecte.

Introducerea în îngrijirea de rutină a mănușii Soft Glow determină îmbunătățirea sănătății şi a aspectului pielii. Iată care sunt câteva dintre avantajele vizibile de la primele utilizări:

Exfoliază în profunzime, piele nu va mai avea aspect pătat, celulele moarte fiind îndepărtate nu va mai există riscul de blocare a glandelor sebacee, deci riscul de formare a acneei este minimizat.

Purifică şi luminează tenul. O piele corect îngrijită, fără resturi de poluare şi impurităţi, fără celule moarte capătă luminozitate, radiază şi emană prospeţime. Tenul îngrijit cu SoftGlow este unul strălucitor.

Susţine sănătatea, luptând împotriva acneei, a punctelor negre şi a erupţiilor. Știai că acneea şi punctele negre sunt cauzate de astuparea glandelor sebacee? Dopurile formate afectează sănătatea şi aspectul pielii. Mănuşa Soft Glow, reușește să elimine cu blândeţe resturile de ţesut mort, împiedicând astfel formarea acneei.

Îndepărtează ușor bronzul fals. Produsul realizat după tehnici vechi, are proprietatea de a îndepărta în mod facil bronzul fals care produce pigmentarea pielii. Nu produce iritaţii şi inflamaţii, pentru că acţionează cu blândeţe.

Totuși acestea nu sunt singurele beneficii ale mănușii Soft Glow. Procesul de îngrijire presupune masaj gentil, fapt ce stimulează microcirculația periferică. Efectele stimulării oxigenării locale sunt numeroase, de le îmbunătăţirea texturii pielii, reducerea aspectului poros, la reducerea apariției liniilor fine şi a ridurilor în zonele predispuse. De asemenea prin masaj ușor se stimulează producția de colagen şi elastină, compuşi esenţiali în menţinerea tinereţii.

Frumusețea se vede şi se simte! O persoană cu piele impecabilă este mai încrezătoare în frumusețea ei, iar acest fapt ce se observă! Poți comanda manusa SoftGlow pe https://softglow.ro. Vei avea acasă propriul centru SPA. Vei beneficia de soluții de îngrijire blânde, eficiente, care se observă.

Articol recomandat de sport.ro
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară
Starul din Premier League care le-a lăsat însărcinate pe soție și pe amantă în aceeași perioadă a devenit tată pentru a șasea oară

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) National Golf & Country Club anunță un parteneriat strategic cu LOFT Group
(P) National Golf & Country Club anunță un parteneriat strategic cu LOFT Group

National Golf & Country Club, comunitatea de golf de elită, situată într-unul din cele mai frumoase resorturi din țară și la mai puțin de 37 km de București, are plăcerea de a anunța înființarea unui parteneriat strategic cu prestigiosul LOFT Group.

 

(P) Eleganță și funcționalitate în mobilierul de living: importanța pieselor componente
(P) Eleganță și funcționalitate în mobilierul de living: importanța pieselor componente

Camera de living este un spațiu central în orice locuință, având o importanță deosebită în definirea atmosferei și confortului dintr-un cămin.

 

(P) Dorești să te bucuri de tapițerii igienizate și împrospătate? Beneficiază de ajutorul unei firme specializate
(P) Dorești să te bucuri de tapițerii igienizate și împrospătate? Beneficiază de ajutorul unei firme specializate

Praful, petele, murdăria sau acarienii își pot face prezența vizibilă oricând în diferite tapițerii și piese de mobilier din casă.

 

Recomandări
FMI: Războiul din Ucraina face ca economia Rusiei să crească anul acesta mai rapid decât toate economiile avansate
FMI: Războiul din Ucraina face ca economia Rusiei să crească anul acesta mai rapid decât toate economiile avansate

Rusia s-a adaptat la ”noua normalitate”, iar trecerea sa la economia de război, pe fondul agresiunii pe care o derulează împotriva Ucraina, a făcut FMI să estimeze că economia sa va crește anul acesta mai rapid decât ale statelor avansate.

Pompierii continuă căutările sub dărâmături în urma exploziei din Craiova. Momentul deflagrației violente a fost filmat
Pompierii continuă căutările sub dărâmături în urma exploziei din Craiova. Momentul deflagrației violente a fost filmat

O explozie puternică a transformat miercuri noapte într-o ruină o clădire pentru nefamiliști din Craiova. O femeie a murit, iar alte trei persoane au ajuns la spital, după ce o parte din primul etaj s-a prăbușit.

WSJ: Liderii de război ai Israelului nu au încredere unii în alţii. Există păreri radicale și o rivalitate veche
WSJ: Liderii de război ai Israelului nu au încredere unii în alţii. Există păreri radicale și o rivalitate veche

După şase luni de conflict împotriva Hamas, publicul israelian este profund divizat în ceea ce priveşte modul în care se poate câştiga războiul din Fâşia Gaza.