(P) Fii responsabil până la capăt! Petrece Crăciunul cu cei dragi, cu un test rapid Covid-19

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
advertorial

Anul acesta este unul provocator pentru toată lumea. Pandemia de Covid 19 a afectat viața socială în cel mai profund mod.

Ne întâlnim mai rar cu familia şi prietenii, pentru a ne proteja pe noi şi pe cei pe care-i iubim. Totuși distanțarea aduce tristețe profundă în sufletele tuturor. Cum sărbătorile de Crăciun sunt foarte aproape sentimentele de nostalgie şi de tristețe sunt accentuate de faptul că ştim că nu putem fi alături de cei dragi să sărbătorim sfântul Crăciun.

Efectele distanțării sunt nefaste pentru părinți şi bunici, care sunt obligați să se rupă de la rutina anuală! Vârstnicii sunt nevoiţi să nu îşi mai îmbrăţişeze copiii, nepoţii şi strănepoţii. Nu mai pot participa la slujbe religioase, şi nu pot primi vizite din partea camarazilor. Starea de izolare prelungită şi restricțiile aspre impuse de autorităţi în perioada Crăciunului vor marca sănătatea emoțională a bătrânilor noştri. Şi totuşi exista soluţii, care ne oferă posibilitatea de a fi, în siguranţă, împreună cu familia, părinții, bunicii, nepoţii, la dejunul festiv. Testele de identificarea a infecţiei cu temutul virus, respectiv Testul Rapid Covid-19 Antigen sau testul de Anticorpi IgG/IgM, furnizate de www.airomedical.ro.

AIRO MEDICAL este un furnizor autorizat de echipamente medicale, care oferă spre vânzare şi teste rapide, care ajută la identificarea infecţiei cu virusul Sars COV 2. Calitatea produselor comercializate nu este îndoielnică, fiecare produs fiind însoțit de certificat de conformitate.

Cum te poate ajuta testul rapid Covid să petreci alături de cei pe care-i iubești?

Testele rapide pot identifica în doar 10-15 minute dacă ai virusul în corp sau dacă ai trecut prin infecţia cu SARS COV 2 şi ai căpătat imunitate. În funcție de rezultate poți ști dacă petreci alături de cei dragi, participând la masă sau online. Testele rapide sunt agreate şi folosite în numeroase state europene. Un rezultat negativ, furnizat de un Test Rapid Covid-19 Antigen este practic un pașaport temporar, care-ţi permite să îi vizitezi pe cei care îi iubești în siguranţă, fără a-i pune în pericol. Acest rezultat îţi confirmă faptul că nu ai infecţia în corp, că nu ai virusul şi nu ești purtător asimptomatic.

Dacă vorbim de un Test de Anticorpi IgG/IgM, lucrurile sunt şi mai clare. Acesta îţi arată prezența anticorpilor dezvoltați în urma infecţiei cu Corona Virus. Trebuie să ştii că anticorpii în cazul acestui agent viral se dezvolta la două săptămâni, de la debutul bolii, dar şi că după această perioadă contagiozitatea este zero. Practic un test de sânge rapid pentru depistarea anticorpilor îţi arată dacă ai trecut prin infecție şi ai căpătat imunitate.

Testul rapid cu Test Anticorpi IgG/IgM este o confirmare că ai trecut prin infecție, ai anticorpi şi nu mai reprezinți un pericol pentru cei apropiaţi.

Oricare dintre cele două variante aduc certitudinea că nu îi pui în pericol pentru cei pe care îi iubeşti. De pe pagina https://airomedical.ro/collections/teste-rapide-covid-19 pot fi comandate şi achiziţionate cele două tipuri de teste. Kit-urile conţin două teste, deci îţi permit să testezi şi copiii şi adolescenţii, care de cele mai multe ori sunt purtători asimptomatici ai virusului SarsCov2.

Ambele tipuri de teste sunt de uz profesional, ceea ce înseamnă că se recomandă ca prelevarea probei și interpretarea rezultatelor să se facă de către personal medical calificat. Dar, o dată cumpărate aceste teste este foarte simplu să apelați la un medic de familie, spre exemplu, care să vă ajute cu prelevarea probelor. Dacă rezultatul este pozitiv se recomandă testarea PCR.

Testele de la AIRO MEDICAL sunt accesibile, nu presupun costul exorbitant al celor de tip Real Time PCR, însă îţi furnizează informaţiile cu privire la prezenţa virusului în organism. În funcţie de rezultat poţi petrece dejunul de Crăciun împreună cu cei dragi, la masa, sau online.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO