(P) Simplă sau extensibilă? Cum știi care este opțiunea ideală de canapea pentru tine

canapele

Dacă este să ne raportăm la elementele de mobilier indispensabile într-o locuință, canapeaua s-ar poziționa, cu siguranță, pe unul dintre locurile fruntașe.

Cu un rol bine definit din punct de vedere practic, dar și cu o mare putere estetică în decorul general, aceasta poate schimba complet dinamica locuinței.

De aceea alegerea dintre un model extensibil și unul clasic este foarte importantă și trebuie să o faci ținând cont de câteva criterii de bază. Descoperă oferta de canapele extensibile cu 3 locuri de la ExpoMob și optează pentru modelul care îți satisface toate cerințele!

Ține cont de nevoile familiei tale în momentul alegerii canapelei

În cele mai multe cazuri, atunci când alegi elemente de mobilier precum canapeaua, numărul membrilor familiei este cel care stabilește detaliile. Dacă vorbim de un cuplu tânăr, fără pretenții, s-ar putea ca o canapea cu două locuri pentru relaxare, s-ar putea să fie suficient, însă, cu cât familia se lărgește, cu atât va fi nevoie de mai mult spațiu, trei locuri sau mai multe fiind cu adevărat esențiale. În plus, ultima variantă este potrivită și pentru a servi drept pat pentru musafiri, iar ușor extensibilă și foarte spațioasă, o astfel de canapea satisface nenumărate nevoi.

Stabilește cât spațiu ai la dispoziție pentru amplasarea acesteia

Canapelele cu trei locuri sunt piese de mobilier voluminoase și trebuie alese cu mare atenție. Măsoară cu exactitate spațiul în care intenționezi să o amplasezi și orientează-te către modelele care se potrivesc. Chiar dacă ești limitat din acest punct de vedere, nu înseamnă că trebuie să faci compromisuri și să optezi pentru o canapea cu două locuri dacă tu îți dorești cu trei. La ExpoMob te așteaptă numeroase modele, în forme și dimensiuni diferite, în așa fel încât să poți găsi varianta ideală pentru tine din toate punctele de vedere.

Citește și
Nu s-au omorât cu munca, dar au încasat lunar peste 7.000 de euro. Politicienii români cu activitate discretă în Parlamentul European

Alege modelul și culoarea în funcție de decorul general

După ce ai stabilit toate criteriile practice de selecție, mai rămâne doar un pas, și anume alegerea modelului din punct de vedere estetic. Pentru a-ți ușura cât mai mult munca, stabilește încă de la început particularitățile pe care ți-ai dori ca piesa perfectă să le îndeplinească. Să fie clasică sau modernă, minimalistă sau abstractă, colorată sau în nuanțe neutre? Răspunzând la aceste întrebări, vei face o triere a opțiunilor disponibile, rămânând la doar câteva variante care par să îți satisfacă toate cerințele. Compară-le ulterior pe fiecare și decide-te asupra celeia care bifează cele mai multe dintre criteriile stabilite inițial și fă un pas important pentru a schimba complet decorul din sufrageria ta.

Cumpără canapeaua potrivită din zecile de opțiuni disponibile la ExpoMob

ExpoMob este magazinul de mobilă unde vei găsi întotdeauna piese pe gustul tău. Diversitatea de opțiuni este un real avantaj în momentul în care vrei să descoperi articole ideale, unice sau deosebite.

Mai mult decât atât, avantajele de preț sunt imbatabile pentru că găsești aici canapele pentru toate bugetele, în toate formele și nuanțele. Modelul GINA XL, extensibil, cu trei locuri, cu arcuri și ladă de depozitare este una dintre variantele care îți propune un raport cost-beneficii excelent. În cazul în care îți dorești un model care îți depășește posibilitățile financiare actuale, poți opta pentru plata în rate cu cardul, pe o perioadă de până la 12 luni. Analizează, compară și alege canapeaua extensibilă cu trei locuri ideală pentru tine, adaug-o în coș, completează datele de livrare și în decurs de câteva zile aceasta va ajunge direct la ușa ta, prin curier rapid.

Dotează-ți sufrageria într-un mod avantajos din toate punctele de vedere optând pentru o canapea extensibilă de la ExpoMob!

Articol recomandat de sport.ro
"FCSB a fost mereu prioritatea mea!" Gigi Becali are antrenor! Anunțul făcut
"FCSB a fost mereu prioritatea mea!" Gigi Becali are antrenor! Anunțul făcut

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Revoluționează Eficiența Energetică cu Sisteme Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof Engineering
(P) Revoluționează Eficiența Energetică cu Sisteme Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof Engineering

Într-o lume care caută soluții durabile pentru provocările energetice, Rufy Roof Engineering se distinge prin oferirea unor sisteme inovatoare de montaj pentru panourile fotovoltaice.

(P) Cum să simplifici garderoba copilului ca să devină mai autonom
(P) Cum să simplifici garderoba copilului ca să devină mai autonom

Copiii își doresc haine în care să se simtă confortabil și să se poată mișca liber, în timp ce părinții își doresc pentru cei mici îmbrăcăminte de calitate și versatilă, pentru ținute rapide și lejere în fiecare zi.

(P) Fațete vs coroane dentare: În ce situații sunt recomandate?
(P) Fațete vs coroane dentare: În ce situații sunt recomandate?

Cel mai mare avantaj pe care lumea modernă ni-l oferă este acela că avem posibilitatea de a găsi soluții pentru aproape orice problemă, mai ales atunci când vine vorba de aspectul estetic.

Recomandări
Alerta serviciilor de informații: Rusia plănuieşte acte violente de sabotaj în toată Europa
Alerta serviciilor de informații: Rusia plănuieşte acte violente de sabotaj în toată Europa

Agenţiile europene de informaţii şi-au avertizat guvernele că Rusia plănuieşte acte violente de sabotaj pe întreg continentul, informează Financial Times.

Rupere de nori, grindină și mașini luate de apă, în prima zi de Paște. ”Vai de capul, nu se poate așa ceva!”
Rupere de nori, grindină și mașini luate de apă, în prima zi de Paște. ”Vai de capul, nu se poate așa ceva!”

În mai multe zone din țară, prima zi de Paște a adus și vreme rea. De la amiază până spre seară - când oamenii plecau acasă, de la grătare sau rude - a fost rupere de nori.  

Surse: Klaus Iohannis a plecat într-o vizită în SUA. Președintele zboară cu un avion de lux pe care l-a mai folosit FOTO
Surse: Klaus Iohannis a plecat într-o vizită în SUA. Președintele zboară cu un avion de lux pe care l-a mai folosit FOTO

Klaus Iohannis a plecat luni într-o vizită în SUA, scrie BoardingPass, site specializat în știri din aviație. Președintele a folosit același avion de lux cu care a mai fost anul trecut în Africa și Coreea de Sud.