(P) Serviciul prin care îţi vinzi toate cărţile din bibliotecă în condiţii care te avantajează!

Dată publicare: 16-06-2021 16:52
Dată actualizare: 16-06-2021 16:57


(P) Serviciul prin care îţi vinzi toate cărţile din bibliotecă în condiţii care te avantajează!

Cărţile sunt o comoară de care ar fi nedrept să se bucure un număr foarte mic de cititori. Indiferent de domeniul în care se încadrează, cărţile transmit informaţii de care mai mulţi cititori pot avea nevoie.

 

Dacă manualele şi cărţile de ştiinţă au fost scrise pentru a prelua din ele informaţii care să facă lumină în cele mai diverse domenii, cele de beletristica au fost scrise pentru a relaxa şi a bucura cititorul care primeşte acces în lumi dintre cele mai variate.

Cartea are menirea de a circula. În această idee au fost gândite serviciile prin care un anticariat îşi anunţă intenţia de a cumpăra mii de titluri de carte. “Cumpărăm cărţi vechi” este un tip de anunţ care poarte o încărcătură cu mult mai mare decât se poate crede.

Prin acest serviciu, cărţile citite de cei care le-au cumpărat pot să ajungă şi în mâinile altor cititori pe care să îi bucure şi să îi împlinească, cu ajutorul serviciilor oferite de anticariatul CumparCarti.ro.


Anticariatul nu face diferenţa între domenii atunci când cumpără cărţi


Cărţile nu pot fi încadrate în categoria maculatură inutilă, pentru că orice subiect are publicul său:


· cărţile de istorie contribuie la descoperirea unui trecut mai mult sau mai puţin îndepărtat;
· prin cărţile de geografie cititorul călătoreşte în cele mai îndepărtate colţuri ale lumii - şi nu numai;
· cărţile de ştiinţă sunt izvoare nesecate de informaţii preţioase în domenii precum matematică, chimie, fizică etc;
· beletristica este un aliat al celor care iubesc să se piardă în universuri la care visează;
· cărţile de dezvoltare personală îi ajută pe mulţi să se regăsească.


Acestea sunt doar câteva exemple, pentru că, în realitate, tipologia cărţilor este cu mult mai variată. Toate au şansa de a ajunge şi la alţi cititori din momentul în care sunt vândute achizitorilor de carte. Ori, anticariatul nu face diferenţa între subiecte, achiziţionând mii de cărţi din toate domeniile. În plus, o astfel de tranzacţie îi favorizează pe cei care îşi vând cărţile.


Cele mai importante atribute ale serviciului de achiziţie de carte


Între cele mai importante atribute ale serviciului de cumpărare de cărţi se număra următoarele:


· accesibilitate: serviciul se solicită simplu – printr-un telefon la anticariat;
· flexibilitate: achizitorii de carte se pot prezenta la adresa furnizată de către vânzător la ora şi în ziua stabilite de comun acord – chiar şi în wekeend şi la orele de după programul de serviciu al vânzătorului;
· gratuitate: serviciul nu include costuri pentru deplasarea achizitorilor sau evaloarea volumelor - nici măcar în situaţiile în care vânzătorul nu îşi mai păstrează dorinţa de a vinde cărţile în urma evaluării;
· comoditate: vânzătorii nu sunt puşi în situaţia de a face efort. Achizitorii sunt cei care vor transporta cărţile la maşina după încheierea tranzacţiei.


Cu un nume sugestiv, anticariatul CumparCarti.ro întruneşte toate condiţiile pentru a putea fi considerat un bun partener în vânzarea de carte, motiv pentru care este preferat de cei care deţin multe volume şi vor să le vândă pe toate, în acelaşi timp.

 

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO