(P) Șemineul electric îți transformă apartamentul într-un refugiu al confortului total

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
(P) Șemineul electric îți transformă apartamentul într-un refugiu al confortului total

De foarte multe ori visăm cu ochii deschiși la propriul nostru semineu și la perspectiva petrecerii serilor magice de iarnă, alături de familie și de cei dragi, spunând povești care prind viață pe fundalul sonor al lemnelor care pocnesc dogoritor

La fel tânjeam după livingurile somptuoase din filmele preferate de la TV. Vremurile când ideea unui șemineu în sufrageria ta părea un lux pe care nu ți-l puteai permite, au apus demult. Profesioniștii în materie de soluții alternative de încălzire și decor de la PEFOC, ne transmit că a sosit vremea ca visele tale să devină realitate!

Datorită versatilității sale, șemineul electric se poate monta în orice spațiu locuibil. Fie că este vorba despre o cameră de apartament la bloc, sau un living generos într-o casă de vacanță, acest dispozitiv acccesibil ca preț, îți va permite să te bucuri pe deplin de momentele spectaculoase și confortul termic pe care le regăsești doar în cele mai luxoase locuințe sau hoteluri de 5 stele.

Dacă te sperie responsabilitatea, îngrijirea atentă și curățatul zilnic sau pur și simplu îți dorești o soluție simplă și convenabilă care să se potrivească proiectului tău, o alternativă pentru șemineele pe lemne, o constitue mult mai ieftină variantă electrică sau semineu fals, cum mai este cunoscut pe piața de specialitate. Tot ce ai nevoie este o priză în apropierea locului unde vrei să îl montezi. Nu necesită horn pentru eliminarea fumului sau pentru ventilație și nici prea mult spațiu, având în vedere dimensiunile reduse în comparație cu un șemineu clasic.

Și pentru că, nu-i așa, luna noiembrie este dedicată reducerilor de Black Friday, oferta PEFOC marchează și ea această perioadă, cu prețuri speciale la toată gama de șeminee electrice și decorative, un moment numai bun pentru a te răsfăța cu un cadou, nu doar pe tine, ci și întreaga familie sau persoana iubită din viața ta. De acum, singura ta “problemă” va fi să alegi dintr-o sumedenie de stiluri, mărimi și culori, modelul perfect care să se potrivească cu mobila, elementele decorative și cu povestea arhitecturală a locuinței tale.

Pentru că există modele care se montează direct în perete sau care se pot încorpora în mobilier, trebuie să ții cont și de dimensiuni, forme și destinația viitoare de montaj, în cadrul casei tale. Grație materialelor specializate folosite în construcția șemineului electric, acesta nu se va supraîncălzi, aspect care îți va proteja mobila, dar îi va ține și pe cei mici sau animalele de companie, departe de accidente. Și pentru că este atât de ușor de utilizat, este suficient să studiezi și să respecți specificațiile tehnice pentru a reuși de unul singur montajul.

În funcție de nevoile tale și argumentele pentru care te-ai hotărât să-ți achiziționezi un șemineu de acest fel, trebuie să iei în considerare că, pe lângă aspectul vizual, există și o latură funcțională. Chiar dacă nu poate fi vorba despre căldura oferită de un focar semineu fonta de exemplu, poți opta pentru un model cu aerotermă, ce îți va oferi acel plus de căldură necesar în camera unde este instalat șemineul electric.

Fiecare șemineu este dotat cu un termostat grație căruia, vei avea posibilitatea setării temperaturii pe care ți-o dorești, dozându-se astfel consumul de energie pentru un randament ideal, la costuri reduse. Iar dacă vrei și mai multă comoditate, poți opta pentru un model prevăzut cu telecomandă, astfel vei putea acționa șemineul din confortul propriei tale canapele.

Însă, cel mai important aspect atunci când alegi un șemineu electric este redarea cât mai fidelă a ambianței și focului pe care le oferă un șemineu pe lemne veritabil. Pentru a te bucura pe deplin de acest efect vizual, un șemineu electric 3D LED, îți va oferi o senzație autentică a lemnelor ce ard în interiorul focarului. Jocul de lumini și sunetul generat de trosnetul lemnelor pe foc, trebuie să pară vivid și uniform, fără întreruperi defectuoase sau imagini în contratimp.

Dacă ai întrebări sau orice alte nelămuriri, echipa Pefoc îți stă la dispoziție prin specialiștii săi, cu sfaturi și consultanță gratuită, astfel încât să primești cele mai bune recomandări și idei pentru alegerea șemineului potrivit locuinței tale.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO