(P) Comoda TV, accesoriul la care nu ai voie să renunți

SEO

Ai decis să îți (re)amenajezi livingul, și ești în căutarea acelor piese de mobilier care să îi ofere acestuia un nou look.

 

Deja știi ce canapea vei monta, dacă vrei sau nu masă, nu ai uitat nici de fotolii sau măsuța de cafea, dar parcă mai este nevoie de ceva. Da: comoda TV. Nu, nu zâmbi cu gândul că ai luat-o în calcul, dar ai inclus-o la capitolul ”și altele”. În opinia specialiștilor, comoda TV este acel ceva care poate face diferența atunci când vine vorba despre felul în care ai decis să amenajezi camera, livingul mai exact.

Cum alegi comoda TV

Poate părea ceva simplu să alegi o astfel de piesă de mobilier, dar în momentul în care vrei să o achiziționezi, îți dai seama că lucrurile nu stau deloc așa. Ai nevoie de acea comodă TV care să îți susțină bine televizorul, eventual și un DVD player. Prin urmare, ai nevoie de ceva solid, dar care să mai ascundă în același timp și mulțimea de cabluri prin care toate aceste aparate funționează. În plus, alege o comodă tv care să aibă și unele sertare, unde poți depozita telecomanda, bateriile de rezervă și colecția de DVD-uri. Nu-ți face griji, există numeroase modele disponibile, așa că vei găsi și tu acea piesă de mobilier care să se potrivească perfect cu ceea ce ai tu nevoie.

Citește și
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Comoda TV, aleasă în funcție de locul unde va fi amplasat televizorul

Atunci când vine vorba despre alegerea unei comode TV, trebuie să ții cont și de locul unde urmează să fie amplasat televizorul. Dacă acesta va fi în centrul camerei, ai nevoie de o piesă de mobilier dreptunghiulară. În caz contrar, apelează la celelalte modele. Indiferent însă care este alegerea ta, reține că televizorul este cel care trebuie pus în valoare, iar comoda TV să nu ocupe prea mult spațiu.

Spațiu de depozitare

Pentru că nu îți dorești să ocupi în mod inutil spațiul pe care îl ai la dispoziție, alege acele piese de mobilier care să nu fie doar o simplă masă și atât. De aceea, îndreaptă-ți atenția către o comodă TV care să fie prevăzută și cu spațiu de depozitare. Toate accesoriile terminalelor pe care le folosești pot fi aranjate acolo, sau poate și altele de care ai nevoie și le dorești a fi depozitate în apropierea televizorului. Simplu, practic, eficient și elegant în același timp.

Contează sau nu mărimea

Răspunsul la această întrebare nu poate fi decât unul singur: depinde de dimensiunea camerei unde urmează să fie amplasată comoda TV. În mod evident, atunci când avem de a face cu o cameră unde spațiul nu este o problemă, poți alege acele piese de mobilier care sunt mai voluminoase. În cazul în care nu stai strălucit la dimensiunea camerei, alege modele mai simple. Poți să îți folosești din plin imaginația și, eventual, poți aranja și câteva elemente de decor pe comodă, cu condiția să nu încarci prea mult spațiul și să împiedici vizionarea programelor TV preferate. De asemenea, un truc de efect, în opinia specialiștilor în amenajări interioare este să folosești o comodă mai mică dacă vrei să creezi iluzia că televizorul tău este mai mare decât în realitate.

Adâncimea și stabilitatea

Un aspect de regulă neglijat de majoritatea cumpărătorilor unei astfel de piese de mobilier se referă la la adâncimea și stabilitatea ei. Evident, nu îți dorești ca televizorul să fie instabil, de aceea ai grijă ca adâncimea să fie suficientă. Și, mai ales, nu uita că sigur pe comodă vei aranja și alte suporturi media care au nevoie și ele de spațiu. Din fericire, problema cablurilor este aproape rezolvată, pentru că multe dintre modelele de acum sunt prevăzute cu anumite caracteristici care ascund vederii acea încurcătură inestetică.

Alege în funcție de stilul camerei

Comoda TV trebuie aleasă și în funcție de stilul în care ai amenajat camera. Există variante tradiționaliste, dar și moderne, fiecare cu farmecul ei, și pe care le poți încadra perfect în piesele de mobilier care dau personalitate camerei tale. Acestea au fost recomandările noastre în ceea ce privește alegerea unei comode TV. Dar, nu uita, decizia finală îți aparține, așa că găsește acea piesă care să se potrivească perfect, să nu îți ocupe inutil spațiul și, mai ales, care să nu coste prea mult!

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Întâlnire dintre trecutul și viitorul Mercedes-Benz
(P) Întâlnire dintre trecutul și viitorul Mercedes-Benz

Trecutul și viitorul automobilului s-au întâlnit joi la Țiriac Collection, unde a fost dezvăluit cel mai nou exemplar din colecția lui Ion Țiriac, Mercedes-AMG ONE.

(P) Cum alegi cel mai bun service auto pentru Land Rover?
(P) Cum alegi cel mai bun service auto pentru Land Rover?

Ești în căutarea unui service auto pentru Land Rover, pentru o revizie de rutină sau pentru reparația unei defecțiuni majore? Indiferent de situație, alegerea acestuia nu se face la întâmplare.

 

(P) Eficiență și putere în atelierul tău: Compresorul aer cu ulei Tagred TA361
(P) Eficiență și putere în atelierul tău: Compresorul aer cu ulei Tagred TA361

Când vine vorba de lucrări de atelier sau industriale, fiecare detaliu contează. Ai nevoie de unelte de încredere care să-ți sprijine proiectele și să te ajute să le duci la bun sfârșit cu eficiență și precizie.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.