(P) Panouri Sandwich de la Autogreu Midara – facem diferența între lucrurile cele mai importante

ad

Autogreu Midara este partenerul ideal pe care trebuie să îl apelezi în momentul în care ai nevoie de panouri sandwich pentru noi calitatea primează.

Pe lângă beneficiile oferite de către această firma și prezentate în rândurile de mai sus, Autogreu Midara se prezintă în față clienților cu următoarele:

- Performanță. Firma utilizează cele mai performanțe tipuri de condensatoare brazate realizate din oțel inoxidabil și cele mai performanțe electrocompresoare.

- Garanția calității. Toate produsele utilizate de către această firma sunt de cea mai bună calitate motiv pentru care specialiștii din cadrul firmei Auto Greu Midara sunt în măsură să ofere garanție pentru lucrarea executată.

- Experiență. Peste 10 ani de experiență în montarea de panouri sandwich.

Citește și
Confidentul lui Putin spune că Ungaria va lua Transilvania, dacă Trump câștigă alegerile în SUA

Grație beneficiilor oferite de către această firma există până în momentul de față 100 șantiere și 146 hale construite în care s-au utilizat panouri sandwich sau alte accesorii comercializate de către această firma.

Prezentarea produselor oferite de către Autogreu Midara

Autogreu Midara oferă o varietate mare de panouri sandwich pentru a putea răspunde cu promptitudine unui număr cât mai mare de clienți care au nevoie de astfel de produse.

Produsele care pot fi achiziționate rapid:

- Panou/plăci sandwich pentru perete.
- Panouri sandwich pentru acoperiș.
- Accesorii pentru panouri sandwich.

Categoria de produse plăci sandwich pentru perete este compusă din următoarele produse:

- WALL. Panou metalic auto – portant izolant din poliuretan, destinat construcțiilor civile și comerciale precum și compartimentărilor în general.

- FRIGO D este un panou metalic auto – portant din poliuretan cu îmbinare labirint, destinat construcției de depozite și camere frigorifice. Sistemul de îmbinare al acestui panou asigura performanțe excelente contribuind substanțial la reducerea pierderilor de căldură.

- SUPER WALL – panou de perete cu fixare ascunsă. Acesta este un panou metalic auto – portant izolant din poliuretan cu îmbinare ascunsă, destinat construcțiilor industriale și comerciale care prin modalitatea de fixare oferă o estetică și o durabilitate deosebită. Articulația acestui tip de panou oferă posibilitatea montării atât verticale cât și orizontale.

- FIRE WALL este un panou metalic auto – portant izolat cu izolație din vată minerală, destinat construcțiilor industriale și comerciale precum și compartimentărilor în general. Se recomandă folosirea acestui tip de panou în situațiile care necesită un grad înalt de rezistență la foc.

- FIRE SUPER WALL este un panou metalic auto – portant din vată minerală cu îmbinare ascunsă, destinat construcțiilor industriale și comerciale, care prin modalitatea de fixare oferă o estetică și o durabilitate deosebită. Articulația acestui tip de panou oferă posibilitatea montării atât verticale cât și orizontale. Se recomandă folosirea acestui tip de panou în situațiile în care este necesar un nivel ridicat de rezistență la foc.

- FIRE WALL SOUND este un panou metalic auto – portant cu izolație din vată minerală, destinat construcțiilor industriale și comerciale precum și compartimentărilor în general. Se recomandă folosirea acestui tip de panou în situațiile în care este necesar un nivel ridicat de rezistență la foc.

- FIRE C5 SOUND este un panou metalic auto – portant izolant din vată minerală prevăzut cu 5 cute, destinat acoperișurilor înclinate cu pantă minimă 7%. Se recomandă folosirea acestui tip de panou în situațiile în care este necesar un nivel înalt de izolare fonică.

- FIRE C5 este un panou metalic auto – portant izolant din vată minerală prevăzut cu 5 cute, destinat acoperișurilor înclinate cu pantă minimă 7%. Se recomandă folosirea acestui tip de panou în situația în care este necesar un nivel înalt de rezistență la foc.

Din categoria panouri sandwich pentru acoperiș pot fi achiziționate următoarele produse:

• Panouri sandwich pentru acoperiș CT3 este un panou metalic auto – portant din poliuretan, prevăzut cu 3 cute, destinat acoperișurilor înclinate cu pantă minimă 7%.

• Panouri sandwich pentru acoperiș CT% este un panou metalic auto – portant din poliuretan, prevăzut cu 5 cute, destinat acoperișurilor înclinate cu pantă minimă 7%.

• Panouri sandwich pentru acoperiș CTB – C3 este un panou metalic auto – portant din poliuretan, prevăzut cu 3 cute, proiectat pentru acoperișuri plane și înclinate ce urmează a fi impermeabilizate. Fața exterioară a panoului este realizată din carton bitumizat pentru facilitarea ulterioară a impermeabilizării.

• Panouri sandwich pentru acoperiș CTB - C5 este un panou metalic auto-portant izolant din poliuretan, prevăzut cu 5 cute, proiectat pentru acoperișuri plane și înclinate ce urmează a fi impermeabilizate. Fața exterioară a panoului este realizată din carton bitumizat pentru facilitarea ulterioară a impermeabilizării.

• Panouri sandwich pentru acoperiș FIRE C5 este un panou metalic auto-portant izolant din vată minerală, prevăzut cu 5 cute, destinat acoperișurilor înclinate cu pantă minimă de 7%. Se recomandă folosirea acestui timp de panou sandwich în situațiile care necesită un grad înalt de rezistență la foc.

În funcție de grosimea izolației, rezistență la foc a panourilor este: REI 60 min și REI 120 min.

Ca și accesorii pentru panouri sandwich pot fi achiziționate următoarele:

- Autofiletante cu garnituri din silicon pentru structuri ușoare, grele și din lemn.

- Elemente de îmbinare panouri sandwich, că de exemplu: coamă interioară, capac lateral acoperiș, etanșare laterală AC, capac frontal AC, coamă exterioară, etc.

10 detalii pe care trebuie să le știi despre panourile sandwich înainte de a le achiziționa

Înainte de a achiziționa panouri sandwich trebuie să cunoști cât mai multe informații despre acestea pentru a putea realiza achiziția în cunoștință de cauza. 10 dintre cele mai importante detalii care trebuie cunoscute despre panourile sandwich sunt următoarele:

1. Au o greutate redusă motiv pentru care sunt ușor de manevrat și nici nu pun presiune pe construcție.
2. Costurile pe care trebuie să le plătești pentru a întreține panourile sandwich sunt foarte mici, aproape inexistente.
3. Oferă o izolare termică și fonică foarte bună.
4. Sunt foarte ușor de instalat.
5. Au o durata de utilizare foarte mare motiv pentru care sunt ideale pentru a fi folosite în construcțiile care se doresc a fi de durata.
6. Oferă un raport preț – calitate foarte bun.
7. Prezintă o rezistență ridicată la factorii chimici și bilogici.
8. Rezistă foarte bine la furtuni motiv pentru care pot fi utilizate fără nici un fel de problema în zonele în care vântul bate mult mai puternic.
9. Pot fi achiziționate sub diverse dimensiuni.
10. Prezintă un nivel ridicat de rezistență în cazul producerii unui cutremur.

Află mai multe de pe website-ul companiei www.panourisandwich-midara.com, intră în legătură cu specialiștii noștri!

Articol recomandat de sport.ro
OFICIAL Plecare definitivă de la FCSB! A semnat deja cu noua echipă
OFICIAL Plecare definitivă de la FCSB! A semnat deja cu noua echipă

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Morfologia fetală de trimestrul II: ce este și de ce este importantă
(P) Morfologia fetală de trimestrul II: ce este și de ce este importantă

Fiecare etapă a sarcinii vine cu recomandarea de a face anumite analize și investigații.

 

(P) Revoluționează Eficiența Energetică cu Sisteme Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof Engineering
(P) Revoluționează Eficiența Energetică cu Sisteme Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof Engineering

Într-o lume care caută soluții durabile pentru provocările energetice, Rufy Roof Engineering se distinge prin oferirea unor sisteme inovatoare de montaj pentru panourile fotovoltaice.

(P) Cum să simplifici garderoba copilului ca să devină mai autonom
(P) Cum să simplifici garderoba copilului ca să devină mai autonom

Copiii își doresc haine în care să se simtă confortabil și să se poată mișca liber, în timp ce părinții își doresc pentru cei mici îmbrăcăminte de calitate și versatilă, pentru ținute rapide și lejere în fiecare zi.

Recomandări
Dosarul Mineriadei. Fostul șef al SRI, Virgil Măgureanu, audiat la Parchetul General
Dosarul Mineriadei. Fostul șef al SRI, Virgil Măgureanu, audiat la Parchetul General

Fostul șef al SRI, Virgil Măgureanu, este audiat de procurorii Parchetului General în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie 1990.  

Europarlamentare 2024. Tot ce trebuie să ştii despre alegerile europene
Europarlamentare 2024. Tot ce trebuie să ştii despre alegerile europene

În perioada 6 - 9 iunie, peste 400 de milioane de alegători din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene vor vota un nou parlament pentru 5 ani, oferind cetăţenilor europeni o şansă de a decide asupra direcţiei viitoare a blocului comunitar.

Florin Piersic avea septicemie când a fost internat în spital. Medic: ”Este o situaţie destul de severă”
Florin Piersic avea septicemie când a fost internat în spital. Medic: ”Este o situaţie destul de severă”

Doctorul Horia Roşianu de la Institutul Inimii din Cluj Napoca a afirmat, miercuri, că actorul Florin Piersic, avea septicemie, când s-a internat în unitatea medicală.