(P) O nouă aventură începe când șoseaua se termină - provocarea OMV în 2020

Dată publicare: 09-07-2020 10:05
Dată actualizare: 22-02-2021 11:07


OMV

● Vara aceasta OMV te provoacă să descoperi noi destinații și, dacă accepți provocarea, poți câștiga una din cele 300 de biciclete GIANT, pentru a continua aventura pe 2 roți

● OMV va amenaja împreună cu echipa FreeRider.ro cel mai modern traseu de montainbike din țară


Anul acesta ne-a adus multe momente neprevăzute, însă vestea bună este că ultimele evenimente din 2020 ne-au deschis apetitul pentru aventură și noi descoperiri. Este un moment în care am fost nevoiți să ne reorganizăm planurile de vacanță, însă care a venit și cu poftă de viață și dorința de a experimenta lucruri inedite.

Din fericire, România este o țară extrem de ofertantă din punct de vedere al atracțiilor turistice, motiv pentru care OMV îsi propune ca în această vară să încurajeze cât mai mulți șoferi din România să își descopere pasiunea pentru aventură. Cum? Cu ajutorul unor premii care te invită la distracție în aer liber!

300 de biciclete GIANT, model 2021, dotate cu un chit de accesorii fiecare, sunt puse în joc pentru a asigura o experiență completă și plină de adrenalină pentru iubitorii de natură, de plimbare, sport și relaxare. Mai mult, pentru ca șoferii să poată alege orice destinație din România, la lista de premii se adaugă și 1000 de plinuri de carburant, astfel încât drumul spre distracție să fie și el asigurat.Cu alte cuvinte, OMV pune la dispoziția ta tot ce ai nevoie pentru un concediu inedit chiar aici, în România. Ce trebuie să faci? La orice alimentare de minimum 100 de lei în stațiile OMV, indiferent de tipul de carburant ales, vei primi un bon fiscal cu un cod unic, pe care este necesar să îl înscrii în concurs. Mai multe coduri înscrise reprezintă mai multe șanse de a câștiga unul din sutele de premii! Mai multe detalii despre promoție sunt disponibile pe pagina OMV România.


Cel mai modern traseu de mountain bike din România, amenajat cu sprijinul OMV

Pentru ca aventura să fie completă, OMV și partenerii de la FreeRider.ro, cea mai citită publicație românească dedicată bicicliștilor, vor inaugura un nou traseu montan, special amenajat pentru iubitorii de aventură pe 2 roți. Proiectul include multe elemente surpriză, fiind un traseu dedicat exclusiv parcurgerii pe bicicletă, cu o lungime totală ce va depăși 12 km, la o diferență de nivel de 600 de metri. Traseul va fi, însă, unul variat, accesibil atât începătorilor cât și celor avansați, prin construcția de elemente separate, tabletop-uri, săritoare sau contrapante. Destinația va fi de asemenea ușor accesibilă cu mașina, fiind amplasată în zona Câmpulung Muscel, un loc de poveste în mijlocul naturii, la polalele munților. „Ne-am dorit de multă vreme să implementăm un astfel de proiect si să construim o destinație specială pentru bicicliști, fiind cunoscut faptul că țara noastră duce lipsă de astfel de trasee. Din fericire, zona în care ne dorim să construim acest traseu este una care ne permite să ne punem imaginația la treabă și suntem convinși că, acum că avem sprijinul OMV, vom reuși să transformăm Câmpulung Muscel într-o adevărată destinație turistică pentru bikeri,” spune Dragoș Mitroi, reprezentantul FreeRider.ro.
Așadar, o zonă îndrăgită atât de familiile pasionate de drumeții, dar și de românii dornici de aventură, va primi o nouă față, anul acesta, grație OMV și dorinței brand-ului de a-i încuraja pe șoferi să redescopere natura și spiritul de aventură.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO