(P) Părul, o adevărată comoară de care trebuie să avem grijă mereu

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
ingrijirea parului

Orice femeie trebuie să știe faptul că părul ei reprezintă o adevărată comoară și că este esențial să aibă grijă de el mereu pentru a se simți bine, a avea grijă de ea și a fi admirată.

Toate femeile își doresc să aibă un păr sănătos și frumos ca al vedetelor, iar pentru a avea un păr minunat este important să ne îngrijim părul mereu și să folosim produse de calitate ce nu afectează firul de păr.

Spălatul părului este un aspect esențial pentru a avea un păr sănătos și frumos. Este necesar să ne spălăm corect părul atunci când acesta își pierde prospețimea și strălucirea. Trebuie să spălăm părul folosind apă calduță, să masăm scalpul timp de 2-3 minute deoarece stimulează circulația sangvină și să îl clătim foarte bine pentru a nu rămâne șampon sau alte produse de îngrijire a părului.Uscatul părului este un alt aspect important. După spălare putem lăsa părul să se usuce singur, dar dacă suntem nevoite să folosim feonul este indicat să ținem părul în prosop timp de 10-15 minute pentru a scurta timpul de uscare cu feonul și să folosim jetul de aer rece sau moderat, nu pe cel fierbinte.

Este esențial să folosim produse pentru îngrijirea părului potrivite. De asemenea, trebuie să acordăm o atenție deosebită ingredientelor din cauza faptului că multe dintre acestea pot fi extrem de dăunătoare firului de păr. Pentru a înlătura efectele nedorite ale substanțelor agresive poți încerca să folosești produse naturale sau bio. În ceea ce privește balsamul de păr, este indicat să-l folosim doar pe lungimea firului de păr sau doar la vârfuri deoarece acesta afectează rădăcina firului de păr.

Pentru a avea un păr frumos și sănătos este indicat să folosim o mască de păr adecvată nevoilor acestuia. Putem cumpăra o mască de păr adecvată sau prepara acasă o mască de păr din uleiuri esențiale ce ne va ajuta să avem un păr mai bogat, să prevenim căderea părului sau să stimulăm creșterea acestuia.

Uleiurile esențiale sunt extrem de benefice organismului, făcând adevărate minuni. Putem folosi diverse uleiuri în funcție de nevoile noastre. Spre exemplu, uleiul de rozmarin stimulează creșterea părului, înlătură mătreața și ajută părul gras, uleiul de lavandă stimulează creșterea părului și hidratează părul, uleiul de argan conferă strălucire, hidratează părul, repară firul de păr deteriorat sau uscat și stimulează creșterea acestuia, uleiul de jojoba hidratează părul, reduce căderea părului, fiind ideal pentru părul uscat sau deteriorat și este un tratament eficace împotriva mătreții, uleiul de ardei iute reduce căderea părului, stimulând creșterea acestuia și fortifică firul de păr, uleiul de cocos este indicat pentru părul uscat, tern sau deteriorat și conferă strălucire.

Toate femeile își doresc să aibă un păr cu o culoare deosebită, strălucitor și sănătos, iar vopseaua de păr este un produs pe care majoritatea dintre noi îl folosim. Putem alege să folosim o vopsea de păr din ingrediente naturale pentru a ne răsfăța și a avea în același timp grijă de părul nostru. Poți folosi o vopsea de păr ce conține extracte organice naturale, fără ingrediente nocive precum amoniac, parabeni, parafină, uleiuri minerale, OMG, SLS/SLES, DEA, concepută special pentru pielea sensibilă, ce conferă o culoare naturală de lungă durată, acoperă firele de păr albe, conferă strălucire și vitalitate părului, hrănește și protejează scalpul și firul de păr.

Plantevo îți oferă o gamă variată de produse naturale și bio de îngrijire a părului de la branduri autohtone sau străine. Alege produsele special concepute pentru părul tău și nevoile lui și ai grijă de el mereu!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO