(P) Nou în Timișoara! Computer Tomograf 384 slices unic în vestul țării și echipament de Rezonanță Magnetică 1.5T

timișoara Scanexpert
Scanexpert

Scanexpert deține 9 centre în toată țara, compunând astfel o rețea multifuncțională de diagnostic, care, reușește, prin serviciile medicale de excelență și echipa de medici dedicată sănătății, să transforme viziunea pentru inovație în realitate.

Scanexpert înseamnă o alternativă la sistemul medical actual, un mediu în care ideile prind viață, iar standardul serviciilor imagistice atinge un nou nivel de performanță.

Pe parcursul anilor, întreaga echipă a îmbunătățit constant serviciile medicale de prevenire și diagnostic furnizate, până la standarde de excelență, eforturile fiind întotdeauna concentrate asupra necesităților fiecărui pacient în parte, în materie de profesionalism, calitate și siguranță a actului medical.

Dorința de a dezvolta un centru de excelență în imagistica cardiacă, în Timișoara

Scanexpert răspunde nevoilor pacienților din Timișoara și din zonele învecinate, prin oferirea de îngrijiri de sănătate adecvate și punerea la dispoziție a celor mai avansate soluții de investigație cu ajutorul tehnologiilor de tip RMN (IRM) și CT, marca Siemens, liderul inovațiilor în domeniul medical.

Citește și
„Va fi o perioadă îngrozitoare în Ucraina și pentru Occident”. Avertismentul unui general despre războiul din Ucraina

Echipamentele dispun de softuri care fac posibilă efectuarea unor investigații de înaltă rezoluție, permit scurtarea timpilor de scanare, creșterea calității imaginilor și personalizarea protocoalelor pentru toate tipurile de investigații. În cadrul centrului Scanexpert Timișoara, pacienții pot efectua investigații medicale de precizie și înaltă performanță, de tip RMN și CT uzuale, de rutină, dar și investigații speciale, complexe. Investiția Scanexpert atrage o creștere a gamei de investigații medicale și a acurateții explorărilor și implicit a rezultatelor elaborate de echipa medicală.

Investigații de tip RMN, gratuite, cu decontare din partea C.J.A.S. Timiș

Centrul Scanexpert Timișoara oferă posibilitatea efectuării de investigații de tip RMN, în mod gratuit, prin C.J.A.S. Timiș. Aparatul de rezonanță magnetică nucleară Siemens Magnetom Sola utilizează tehnologia BioMatrix, fiind arhicunoscut pentru calitatea excelentă a imaginilor obținute. RMN-ul Magnetom Sola 1,5 Tesla este primul sistem din seria celor de 1,5T care dispune de tehnologia BioMatrix. Tehnologia BioMatrix adaptează automat protocoalele de scanare la diferitele segmente anatomice, ajutând la pregatirea și realizarea de examinări ce se adaptează biovariabilității pacienților. Aceasta permite programări predictibile, mai puține rescanări și implicit o mai bună organizare a fluxului de pacienți. În plus, această tehnologie funcționează pe bază de senzori, care au rolul de a ajuta tehnicienii să aleagă secvențele de scanare ideale, în timp ce, senzorii de respirație integrați înlătură nevoia de a configura navigatorii cu secvențe declanșate de respirație. Interpretarea imaginilor obținute este efectuată cu precizie și rapiditate de către echipa medicală de elită și care dispune de o îndelungată experiență în domeniu.

Pentru a beneficia de investigații gratuite, decontate prin CAS, pacienții au nevoie de următoarele documente: bilet de trimitere de la medicul specialist, aflat în relație contractuală cu C.A.S, indiferent de județul de proveniență al pacientului sau cel al medicului, card de sănătate, dacă a fost emis și act de identitate.

Avantajele investigațiilor efectuate prin intermediul echipamentului Siemens Magnetom Sola 1,5T

Grație tehnologiei avansate a aparatului Siemens Magnetom Sola 1,5T, actul medical este de înaltă calitate, remarcându-se claritatea, omogenitatea și rezoluția excelentă a imaginilor.

Examinările de rutină neuorologice și musculoscheletale sunt efectuate în mod accelerat. Scanările pentru sistemul musculo-scheletal, creier, pelvis și sâni sunt realizate în modul multi-slice, simultan, în timp ce viteza mare de scanare aduce un plus de confort pacienților. Senzorii de respirație, cardiaci și pentru mișcarea capului permit achiziția de imagini diagnostice la pacienții care prezintă mișcări involuntare sau nu pot păstra apneea, dar și la pacienți ce efectuează examinări ale cordului. Siemens Magnetom Sola înseamnă adaptare automată în funcție de anatomia fiecărui pacient, mai puține artefacte de mișcare și imagini clare. Multitudinea de bobine se adaptează cu ușurință regiunilor corpului, chiar și în cazul zonelor dificil de investigat.

Computer Tomograf unic în Vestul țării, pentru o calitate mai bună a vieții

În ceea ce privește tomografia computerizată, discutăm despre excelență și performanță de neegalat prin utilizarea aparatului Siemens Somatom Force dual source, cu 384 de slice-uri. Este singurul din regiunea de vest a României și permite achiziționarea și obținerea de imagini de înaltă rezoluție, într-un timp extrem de redus, cu doze mici de raze X administrate pacienților prin utilizarea sistemului CareDose, a protocoalelor speciale pediatrice sau pentru zone cu sensibilitate crescută la raze X (sâni, tiroidă, cornee).

Automatizarea inteligentă susține desfășurarea unui flux de lucru sigur și rapid, dar și calitatea întregului lanț de imagini obținute. Tuburile Vectron cu raze X și detectoarele de o înaltă sensibilitate StellarInfinity oferă viteza și calitate excepțională a imaginilor, cu rezoluție izotropica, ceea ce permite reconstructii 3D în planurile anatomice, fără pierderea detaliilor diagnostice. Somatom Force beneficiază de tehnologia unică Tin Filter, care protejează pacienții de radiații irelevante și menține doza de iradiere în limitele inferioare.

Avantajele investigațiilor realizate cu ajutorul aparatului Siemens Somatom Force 384 slices

Computer-ul tomograf Siemens Somatom Force aduce calitatea imaginilor la un nou și exceptional nivel, cu un nivel de radiații low-dose. Examinările pot fi efectuate, pentru bunăstarea pacienților, cu respirație liberă. Tehnologia de care dispune echipamentul permite poziționarea precisă a pacienților pe masa aparatului, în timp ce automatizarea inteligentă ajustează parametrii pentru fiecare pacient în parte. Este posibilă, astfel, vizualizarea celor mai fine detalii ale arterelor coronare, dar și obținerea de imagini precise și clare, în cazul unor eventuale aritmii. Poate fi efectuată perfuzia dinamică miocardică, iar cordul poate fi vizualizat integral în aproximativ 150ms.

Protocoalele dual energy permit evaluarea calculilor renali, a perfuziei diferitelor organe, perfuzia miocardică, cerebrală, identificarea tofilor gutoși, etc. Imaginile pediatrice se bucură de o achiziție ultrarapidă, și anume în 0.28 secunde. Există posibilitatea evaluarii pacienților obezi, mulțumită deschiderii de 78 de cm a aparatului.

Medicii radiologi de elită, dintre care îi amintim pe dr. Miclăuș Grațian și dr. Iacob Nicoleta, vor acoperi întreaga gamă de examinări imagistice. Scanexpert consideră că investigațiile imagistice asigură vindecarea multor boli și prelungesc speranța de viață. Rezonanța magnetică nucleară și tomografia computerizată au un rol decisiv în urmărirea evoluției unei afecțiuni, dar și a răspunsului organismului în urma tratamentului administrat ulterior. Rolul imagisticii medicale se remarcă îndeosebi în obținerea diagnosticului precis și rapid, și, implicit, în crearea unui plan de screening adecvat.

Scanexpert Timișoara

Tel: 0740 011 017 sau 0740 312 333

Adresa: Piata Consiliul Europei, nr. 2E, demisol, clădirea UBC3, Iulius Town Timișoara

Site: www.scanexpert.ro

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Farul - Sepsi, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe! Cum a reacționat Hagi
NEWS ALERT Farul - Sepsi, întrerupt din cauza scandărilor xenofobe! Cum a reacționat Hagi

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Revoluționează Eficiența Energetică cu Sisteme Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof Engineering
(P) Revoluționează Eficiența Energetică cu Sisteme Montaj Panouri Fotovoltaice de la Rufy Roof Engineering

Într-o lume care caută soluții durabile pentru provocările energetice, Rufy Roof Engineering se distinge prin oferirea unor sisteme inovatoare de montaj pentru panourile fotovoltaice.

(P) Cum să simplifici garderoba copilului ca să devină mai autonom
(P) Cum să simplifici garderoba copilului ca să devină mai autonom

Copiii își doresc haine în care să se simtă confortabil și să se poată mișca liber, în timp ce părinții își doresc pentru cei mici îmbrăcăminte de calitate și versatilă, pentru ținute rapide și lejere în fiecare zi.

(P) Fațete vs coroane dentare: În ce situații sunt recomandate?
(P) Fațete vs coroane dentare: În ce situații sunt recomandate?

Cel mai mare avantaj pe care lumea modernă ni-l oferă este acela că avem posibilitatea de a găsi soluții pentru aproape orice problemă, mai ales atunci când vine vorba de aspectul estetic.

Recomandări
Zelenski: Ucraina se confruntă cu o nouă etapă a războiului, ocupanţii se pregătesc pentru o ofensivă
Zelenski: Ucraina se confruntă cu o nouă etapă a războiului, ocupanţii se pregătesc pentru o ofensivă

Volodimir Zelenski a declarat vineri la o întâlnire cu cadeţii din Hmelnîţki, oraş din vestul Ucrainei, că războiul cu Rusia intră într-o nouă etapă, iar ruşii se pregătesc pentru extinderea ofensivei, relatează Ukrainskaia Pravda.

Procesiune unică în țară. Sute de oameni au mers pe jos 10 kilometri, iar unii au purtat pe brațe o cruce uriașă
Procesiune unică în țară. Sute de oameni au mers pe jos 10 kilometri, iar unii au purtat pe brațe o cruce uriașă

Sute de oameni au participat vineri la o procesiune unică în țară. Au mers pe jos aproximativ zece kilometri, din Lupeni până în stațiunea Straja. Iar unii dintre pelerini au purtat pe brațe o cruce de sute de kilograme.

Mişcarea islamistă palestiniană Hamas a anunțat că va merge la negocieri la Cairo pentru a ajunge la un acord cu Israelul
Mişcarea islamistă palestiniană Hamas a anunțat că va merge la negocieri la Cairo pentru a ajunge la un acord cu Israelul

Hamas a anunţat vineri că va merge sâmbătă la Cairo pentru a "continua discuţiile" privind oferta de armistiţiu cu Israelul şi "a ajunge la un acord".