(P) Maramureșenii își încălzesc eficient casele cu sobe șemineu de ultimă generație

ad

În căutarea confortului termic combinat cu designul rustic, modern sau clasic, maramureșenii din Baia Mare, Borșa, Târgu Lăpuș, Sighetul Marmației și nu numai, și-au pus toată încrederea în expertiza și produsele sibienilor de la PEFOC.

PEFOC - echipă de meșteri verificați cu peste două decenii de activitate în domeniul soluțiilor de încălzire alternativă din România.

Cu un stoc propriu de peste 9000 de produse, gama de sobe și seminee pe lemne este suficientă pentru îndeplinirea viselor tuturor acelora care caută clipe magice la gura unui focar aspectuos și randament caloric superior, indiferent de tipul locuinței sau bugetului disponibil.

Și pentru că tot vorbeam despre buget, acesta este și unul dintre motivele principale pentru care clienții preferă soba în locul șemineului tradițional pe lemne, alături de timpul extrem de scurt și simplitatea montajului la prețuri minime. Astfel, cu o cheltuială considerabil mai mică, se poate obține aceeași atmosferă deosebită în casă, comparabilă cu cea oferită de mult mai costisitorul șemineu clasic. În acest sens, meșterii calificați de la PEFOC, ne propun un Top 3 cu cele mai apreciate modele de soba semineu atât din punct de vedere al eficienței, cât și estetic.

1. Soba K9

Citește și
Lovitură pentru Serghei Șoigu. În Rusia e scandal uriaș, a fost arestată o a treia persoană anchetată în dosarul viceministrului rus al Apărării

Prima propunere este și cel mai căutat model din catalogul PEFOC și asta datorită construcției sale. Soba K9 este fabricată din fontă de minimum 8 mm, cu pereți dubli: un perete la interior care formează camera de ardere și un perete la exterior, cel care se vede cu ochiul liber. De aceea, investiția într-o astfel de sobă este una pe viață, modelul fiind unul foarte eficient și extrem de durabil.

Din punct de vedere estetic, acest model oferă o perspectivă deosebită datorită vizibilității spre focar. Astfel, focul se vede de pe 2 laturi adiționale, în lateralele celei din față. De asemenea, Soba K9 oferă posibilitatea dezvoltării unei puteri calorice surprinzătoare, de până la 13 kW. Modelul este disponibil în mai multe variante de design și oferă posibilitatea de a fi echipată cu nenumărate opțiuni suplimentare, în funcție de gusturi și preferințe.

2. Soba K6

Pe locul secund în topul preferințelor, această sobă este practic sora mai mică a modelului K9. Beneficiază în mare parte de aceleași specificații tehnice, pereți dubli, dar eficiența este ceva mai crescută. Chiar dacă dezvoltă o putere ceva mai mică decât a modelului precedent, aceasta punctează suplimentar la randament și eficiență. Soba K6 este mult mai compactă (împarte forma sobei K9, doar că sticlele laterale adiacente lipsesc), ceea ce poate fi un avantaj pentru multe cămine unde spațiul este redus, și unde se potrivește de minune, o variantă minimalistă. Evident, dimensiuni mai mici egal costuri mai mici, și tocmai aceasta reprezintă un alt avantaj demn de luat în calcul, cu toate că păstrează același design deosebit, potrivindu-se atât în stiluri clasice, rustice, dar și moderne sau minimaliste.

3. Soba K7

Este cel mai compact model din topul sobelor eficiente termic și, implicit, și cu cel mai mic cost de achiziție. Fonta de calitate, prețul mic al sobei și variantele de echipare, plasează această sobă în topul soluțiilor de termodecor. Chiar dacă nu se ridică la performanțele modelelor prezentate mai sus, aceasta este preferată de clienți pentru dimensiunile reduse, putând fi amplasată în orice locuință, cabană sau casă de vacanță, oferind un plus de eleganță, dar și instalare rapidă și fără efort. Un avantaj notabil al acestei sobe îl reprezintă consumul foarte scăzut de lemne (proporțional cu dimensiunile ei). În plus, beneficiază de un aspect de tip rustic, având picioare de susținere din fontă și posibilitatea de racordare chiar și pe partea din spate în cazul în care se dorește mascarea evacuării. Pentru că diametrul de evacuare este de 130 mm, aceasta poate fi racordată la coșuri de fum pe care au funcționat alte sobe vechi sau alte surse termice clasice.

Evident, acestea sunt doar o mică parte din gama de sobe performante care pot fi achiziționate la costuri mici și comandate de pe-o zi pe alta, direct din stoc, cu livrare gratuită și în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii. Specialiștii sibieni PEFOC oferă un spectru și mai larg de servicii și soluții termice. De la șeminee clasice pe lemne, peleți sau GPL, sobe rustice sau moderne, căptușite cu șamotă, și până la variante decorative pe curent electric, toate acestea sunt pregătite să satisfacă în funcție de preferințe și posibilitățile materiale, nevoile fiecărui client care își dorește confortul total și randamentul termic la superlativ.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele
NEWS ALERT Apare un nou stadion de 5 stele în România! Guvernul aprobă azi toate actele

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor
(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor

Planeta noastră se confruntă cu o serie de provocări majore: schimbări climatice, poluare, resurse epuizate.

(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres
(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres

Viața modernă, activă și agitată pe care o trăim astăzi cu toții a venit la pachet nu numai cu multiple beneficii, ci și cu anumite situații ce contribuie la resimțirea unui stres permanent la nivelul întregului organism, atât somatic cât și psihic.

 

(P) Ghid spre independența financiară prin investiții inteligente: ce poți face cu banii după ce i-ai economisit
(P) Ghid spre independența financiară prin investiții inteligente: ce poți face cu banii după ce i-ai economisit

Obținerea independenței financiare este un obiectiv pe care mulți îl urmăresc, iar investițiile inteligente joacă un rol important în atingerea acestui scop.

Recomandări
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991
Petre Roman, în fața procurorilor. Este informat oficial despre punerea sub acuzare în dosarul mineriadei din 1991

Petre Roman a ajuns joi la sediul Parchetului General, ca să ia la cunoştinţă că a fost pus din nou sub acuzare în dosarul Mineriadei din iunie 1990. Roman a fost premierul României între 1989-1991.

Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul
Pun capăt războiului și acceptă pacea, cu o condiție. Ce a cerut Hamas ca să oprească luptele cu Israelul

Un oficial de rang înalt din Hamas a declarat pentru AP că grupul islamist militant este dispus să accepte un armistițiu de cinci ani sau mai mult cu Israelul.

 

Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP
Peste 60% dintre români ar fi de acord cu votul obligatoriu, cu 20% mai mulți decât în 2014. Care este motivul. Sondaj INSCOP

Peste 60% dintre români sunt de acord cu votul obligatoriu, argumentând că o prezenţă mai mare la vot poate schimba lucrurile în bine, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro.