(P) Lenor Fresh Air te va lăsa fără cuvinte

lenor

Bucură-te de prospețimea rufelor uscate afară la soare, chiar și atunci când le usuci în interior.

Majoritatea dintre noi nu locuim într-o casă, înconjurată doar de natură și aer proaspăt, ci trăim în orașe, unde nu avem mai mult de câteva luni pe an cu soare. Chiar și atunci când avem un spațiu exterior unde am putea usca rufele, praful sau alți factori externi nu ne garantează un rezultat pe măsură. Iar asta înseamnă că varianta de a usca hainele afară la soare, pentru a obține acea prospețime perfectă a hainelor uscate în aer liber devine din ce în ce mai puțin disponibilă.

După ani de cercetare și dezvoltare, Lenor dezvăluie noul balsam de rufe Lenor Fresh Air, cu tehnologia unică SolarDry™, care conferă hainelor acea prospețime a hainelor uscate afară la soare, chiar și atunci când ele sunt uscate în interior.

Mirosul rufelor care au fost uscate afară într-o zi însorită rămâne de neegalat. Acest lucru se datorează reacției fotochimice care apare între rufele umede, soare și aer proaspăt. Pentru a obține această prospețime uimitoare, Lenor dezvăluie o nouă gamă de balsam de rufe care va aduce prospețimea hainelor la un nivel superior - noul Lenor Fresh Air.

Secretul din spatele prospețimii ca de rufe uscate la soare este formula inovatoare ultra-concentrată, concepută pentru a preveni acumularea mirosului de umezeală. Cercetările arată că atunci când lumina soarelui atinge țesăturile umede, are loc o reacție fotochimică care produce aldehide și cetoze. Acești compuși au un miros proaspăt, unic și distinctiv care fac ca hainele uscate afară la soare să fie atât de speciale. Utilizând tehnologia exclusivă SolarDry™, Lenor Fresh Air imită efectul soarelui asupra țesăturilor umede și combate acumularea mirosului de umezeală cu un sistem de prospețime de lungă durată.

Citește și
Derută printre militarii ruși după întâlnirea cu soldații din Coreea de Nord: „Ce să facem cu chinezii ăștia!?”

Noul Lenor Fresh Air vine în trei variante de parfum: Fresh Wind, care are un miros proaspăt și energizant, cu note marine, arome citrice și o adiere pură, Tropical Sunset, cu un miros fructat și note dulci de pepene verde, pepene galben și mango, precum și Moonlight Lily, o aromă florală inspirată de crin, chihlimbar și condimente strălucitoare.

Lenor Fresh Air vine într-o formulă ultra-concentrată, ceea ce înseamnă că este nevoie doar de o mică cantitate (14ml) pentru a obține acea senzație ca de rufe uscate afară la soare, indiferent de vreme! Pentru fiecare cantitate de rufe spălate, Lenor Fresh Air conține cu 25% mai puțin plastic și cu 60% mai puțină apă față de alte balsamuri lichide Lenor. Sticla este, de asemenea, realizată din 100% plastic reciclat (cu excepția dopului și al ambalajului), iar odată ce ambalajul perforat este îndepărtat, poate fi complet reciclată.

Balsamul de rufe Lenor Fresh Air este disponibil în magazinele din întreaga țară începând cu luna iulie.

Articol recomandat de sport.ro
Uluitor! Antrenorul dat afară se alege cu o sumă fabuloasă: 78 de milioane de euro
Uluitor! Antrenorul dat afară se alege cu o sumă fabuloasă: 78 de milioane de euro

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Notino recomandă aceste arome sofisticate, care te vor face remarcat în orice context
(P) Notino recomandă aceste arome sofisticate, care te vor face remarcat în orice context

Fie că este vorba de o întâlnire romantică, o zi obișnuită la birou sau un eveniment special, alegerea corectă a parfumului va lăsa o amprentă memorabila în percepția celor din jur.

(P) Cum funcționează sloturile video online
(P) Cum funcționează sloturile video online

Sloturile video se bucură de foarte multă popularitate în prezent, acestea fiind disponibile pe site-urile a o mulțime de cazinouri de pe internet.

(P) Cum te poate ajuta o firmă de pompe funebre în cele mai dificile momente ale vieții tale
(P) Cum te poate ajuta o firmă de pompe funebre în cele mai dificile momente ale vieții tale

O firmă de pompe funerare cu experiență poate fi un real sprijin în momentul în care o familie se confruntă cu un deces, unul dintre cele mai dificile momente posibile pentru oricine.

Recomandări
România îmbătrânește. Numărul celor ieșiți la pensie este mai mare cu aproape un milion față de cei până în 14 ani
România îmbătrânește. Numărul celor ieșiți la pensie este mai mare cu aproape un milion față de cei până în 14 ani

Cu o vârstă medie a populației de 42 de ani, România îmbătrânește. Numărul celor ieșiți la pensie este mai mare cu aproape un milion față de cei până în 14 ani.

Ce a făcut fiica lui Ioan Crișan la o lună după asasinat. Avocatul unui suspect spune că acuzațiile sunt povești necredibile
Ce a făcut fiica lui Ioan Crișan la o lună după asasinat. Avocatul unui suspect spune că acuzațiile sunt povești necredibile

Cazul omului de afaceri ucis acum trei ani la Arad cu o bombă artizanală declanșată de la distanță s-a complicat. Considerați suspecții unui asasinat la comandă, fiica lui Ioan Crișan și presupușii executanți au fost eliberați.

Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o
Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează

"Sprijinul" Coreii de Nord pentru Rusia, "fie prin livrarea" de echipamente militare, fie prin "utilizarea posibilă de personal", reprezintă o "escaladare clară" a războiului din Ucraina, a avertizat vineri Ministerul german de Externe, relatează AFP.