(P) În zilele reci, vara stă pitită în living-ul caselor încălzite cu șemineu!

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
(P) În zilele reci, vara stă pitită în living-ul caselor încălzite cu șemineu!
StirilePROTV

Oficial, România a trecut la ora de iarnă, ceea ce înseamnă zile tot mai scurte, dar și temperaturi din ce în ce mai scăzute afară. Evident, simțim cu toții că “winter is coming”, dar acest lucru n-ar trebui să ne îngrijoreze. Ba dimpotrivă!

 

Acum este momentul perfect să petrecem mai mult timp în casă și să ne bucurăm de căldura îmbietoare a căminului nostru, alături de familie sau de persoana iubită.

De aceea, este important să acordăm atenție detaliilor sau elementelor secundare care ne-ar putea aduce mai multă fericire.

Unul dintre aceste elemente este sistemul de încălzire, cel care asigură confortul termic pentru întreaga locuință. Indiferent de sursa de încălzire folosită, fie că vorbim despre o soba pe lemne sau un șemineu tradițional, trebuie să te asiguri că beneficiezi de căldură, siguranță și un consum cât mai eficient.

Specialiștii sibieni de la PEFOC, cu experiența lor vastă și renume pozitiv în industria soluțiilor alternative de încălzire din România, ne recomandă magicul și “nemuritorul” șemineu pe lemne!

Reinventat și îmbunătățit constant, încă de la forma lui arhaică de vatră pe lemne, șemineul a ajuns să îmbine randamentul termic superior, cu un design magnific, ce reușește să atragă instant toate privirile și să transforme locuința ta, într-un sanctuar aristocratic al bunei dispoziții, aflate la adăpostul confortului total. Indiferent de stilul ales, acesta nu doar că aduce căldura nopților reci, ci și creează o atmosferă care te va face să te simți mereu „acasă”.

În plus, un semineu lemne, dacă este construit cu suflet și materiale de calitate, te va recompensa cu o serie de beneficii pe care, extrem de puține alte soluții de încălzire disponibile în momentul de față, ți le pot oferi!

Demontăm mituri și aflăm lucruri mai puțin cunoscute despre șeminee!

Șemineul este ideal pentru orice tip de locuință. De exemplu, cei care dețin un apartament și locuiesc la bloc, ignoră posibilitatea instalării unui șemineu. Însă, aceste persoane nu știu că există o gamă variată de modele de șeminee, potrivite pentru toate tipurile de locuințe.

Așadar, dacă locuiești la bloc și îți dorești un șemineu pentru căldură, cele pe gaz reprezintă cea mai bună alegere. Acestea sunt ușor de instalat și de întreținut, au un design ce nu ocupă mult spațiu și necesită o evacuare concentrică pentru eliminarea gazelor arse, asemenea unei centrale clasice pe gaz.

Șemineele sunt o sursă primară de căldură excelentă, dar și un element decorativ valoros. Dacă îți dorești un șemineu ca pe o sursă principală de încălzire și apă caldă, specialiștii de la Pefoc îți recomandă un termoșemineu. Acesta îndeplinește funcțiile unui șemineu și a unei centrale termice în același timp.

Șemineele de tip centrală asigură necesarul de căldură pentru întreaga locuință, dar încălzesc și apa menajeră în calorifere sau pardoseală. De asemenea, acestea pot fi racordate în paralel cu alte sisteme de încălzire, printre care panouri solare, centrale pe gaz sau pe lemne.

Indiferent că funcționează în regim propriu sau concomitent cu alte surse de încălzire, termoșemineele te vor ajuta să faci economii semnificative. Soluțiile termice propuse de meșterii din Sibiu, îți oferă șansa de a recrea momentele petrecute în copilărie, în casa caldă și primitoare a bunicilor de la țară.

Astfel, dacă locuiești la casă, poți opta pentru șeminee premium sau sobe eficiente pe lemne, cu ajutorul cărora, vei avea ocazia să rememorezi vremurile care ți-au fost atât de dragi, alături de familie sau persoana iubită.

Acestea sunt doar câteva dintre numeroasele avantaje de a investi într-un șemineu de calitate superioară. De aceea, indiferent dacă locuiești la casă sau la bloc, magazinul online pefoc.ro îți pune la dispoziție o gamă generoasă de termoșeminee, șeminee pe lemne, pe peleți, gaz, electrice sau cu bioetanol, dar și materiale pentru montaj și alte accesorii specifice universului alternativ de încălzire.

Comanda produselor dorite se face online, iar dacă ai nevoie de ajutor, sub sloganul “Noi facem tot, tu pui pe foc!” specialiștii îți vor oferi toate informațiile de care ai nevoie, pentru a experimenta un nivel nemaiîntâlnit de relaxare și confort termic.

 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO