(P) Geanta din piele, pariul designerilor pentru 2021

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
(P) Geanta din piele, pariul designerilor pentru 2021

Până anul viitor nu mai este chiar atât de mult, dar creatorii marilor case de modă deja au anunțat multe dintre liniile pe care se va merge.

Nici capitolul genți damă nu a fost neglijat, așa că pentru acele urmașe ale Evei pasionate de tot ce înseamnă fashion avem câteva informații importante.

Accesoriu indispensabil pentru femei

 

Înainte de a vedea care sunt recomandările specialiștilor în domeniu pentru fashioniste, trebuie să discutăm puțin despre acesta an. Ei bine, putem afirma cu siguranță că 2020 nu a fost unul obișnuit, iar acest lucru s-a observant lesne și în ceea ce privește genți femei. Albastrul clasic, dar și stilul vintage au fost tendințele acestuia, iar femeile au părut foarte interesate de acestea două. La rândul lor, marii creatori de modă au dat dovadă de multă imaginație în crearea modelelor de poșete damă, așa că nu putem să ne plângem deloc de acest capitol. Ca o adevărată pasionată de modă, așa cum ești tu, cel mai probabil ți-ai achiziționat și tu măcar unul dintre aceste modele de genți femei, și ai fost mai mult decât mulțumită de alegerea făcută.

2021, un an îndrăzneț


Din păcate, este încă prematur să ne hazardăm să afirmăm cu certitudine care va fi culoarea anului viitor, pentru că de regulă această informație se află destul de aproape de cumpăna între ani. Ceea ce marii creatori de modă afirmă, iar noi nu putem fi decât de acord, este că anul viitor nu va fi cu siguranță unul anost. Îndrăzneț este cuvântul care, se pare, va defini anul 2021, așa că ar fi bine să te aștepți la multe surprize, inclusive în materie de genți damă. Pentru că aminteam ceva mai sus de albastru, cel mai probabil această tendință se va menține și anul viitor, pentru că a fost o nuanță foarte bine primită de femei, dar cu toate acestea, hai să nu anticipăm și mai bine hai să vorbim despre genți femei.

Pielea, un material care nu se demodează niciodată


Chiar dacă secretul privind culoarea anului sau chiar modelele anului viitor în materie de poșete femei este unul păzit cu strășnicie, unele informații au fost ”lăsate să scape”. Și una dintre acestea este că în 2021 poți da lovitura cu genți piele. Și, de preferat ar fi să îți îndrepți atenția către genți piele naturală. Nu ești prea convinsă? Nicio problemă, îți vom oferi câteva motive pentru a te convinge că este o alegere mai mult decât potrivită.

Genți piele naturală? DA

 

Poate te gândești că este o investiție mare, că vrei să protejezi mediul, sau cine știe ce altceva, dar totuși… genți piele naturală? Răspunsul marilor creatori de modă este unul afirmativ, și dacă citești rândurile următoare vei înțelege și tu că au dreptate.

Versatilitate

 

Prima calitate a unor genți piele este faptul că sunt foarte versatile. Indiferent care este ținuta aleasă: una plină de eleganță, sau despre combinația clasică dintre blugi și tricou, geanta de piele se va potrivi perfect. Nu ne crezi? Încearcă în fața oglinzii câteva ținute și te vei convinge că avem dreptate. Nu vei fi nevoită să cumperi câte o geantă pentru fiecare ținută pe care o porți, așa investiția – deși una majoră, se va amortiza curând.

Rezistentă și durabilă

 

Rezistență și durată mare de viață. De acestea ai parte dacă în garderoba ta se regăsește o astfel de geantă. Trebuie doar să ai grijă de ea așa cum se cuvine, pentru ca aspectul său să fie mereu impecabil, chiar și la ani buni după ce ai cumpărat-o. În plus, specialiștii în fashion sunt de părere că deși este o alegere clasică, o geantă din piele nu se va demoda niciodată și va oferi acel plus de valoare ținutei tale. Lucru pe care trebuie să recunoaștem, orice femeie și-l dorește.

Diversitate de modele

 

Dacă la alte tipuri de genți damă modele pe care le ai la dispoziție nu sunt unele chiar atât de numeroase, la capitolul genți piele naturală acest lucru nu se întâmplă. Acestea se regăsesc, pe rafturile magazinelor, într-o mare varietate de modele, culori, texturi, fiind ușor de asortat pentru cam toate ținutele și evenimentele la care urmează să participi.

Design deosebit

 

Designul special se numără și el printre calitățile unei genți piele. Pentru că avem de a face un accesoriu mereu la modă, creatorii marilor case de modă s-au întrecut în a compune creații originale, cu un design special. Trebuie să recunoaștem că o geantă de piele va oferi întotdeauna posesoarei un plus de stil și de eleganță. Dacă și tu îți dorești să ai parte de acestea două, atunci ia în calcul atunci când vizitezi data viitoare un magazin de specialitate să alegi genți piele, și atunci poți fi sigură că nu dai greș.

Ușor de întreținut

 

De-a lungul timpului ai cumpărat și tu destule genți damă. Pe cele mai multe dintre ele le-ai ”uitat” în dulap, pentru că nu ai mai avut ocazia să le porți, deoarece nu mai erau în tendințe. Și, la un moment dat, ai avut surpriza neplăcută să constați că aspectul acestora a avut de suferit, iar rezistența materialelor din care erau create nu era tocmai punctul lor forte.
Atunci când vine vorba despre genți piele, în special genți piele naturală, acest neajuns este înlăturat. Este foarte ușor să întreții o astfel de geantă, și de cele mai multe ori chiar producătorul îți oferă indicații despre cum să o faci în mod corect. În acest fel, geanta ta va arăta mereu impecabil și va face față cu brio trecerii timpului. Chiar și atunci când ai de a face cu rucsacuri piele naturală.Nu este deci, de mirare, că anul viitor pariul câștigător al designerilor este geanta din piele naturală. La fel ca și tine, și noi așteptăm să vedem care va fi culoarea anului, modelele și stilul abordat, dar cu siguranță pielea naturală se va afla în tendințe. Tu ai o astfel de geantă în garderoba ta? Dacă răspunsul este negativ, atunci nu mai aștepta și cumpără-ți acum un astfel de accesoriu de pe site-ul Manier, un magazin online care dispune de peste 2500 de modele de genți din piele naturală!
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO