(P) De Crăciun sărbătorește cu un vin de la Crama Gîrboiu!

Crama Gîrboiu

Bucuria sărbătorilor de iarnă nu se compară cu nici o altă perioadă a anului. De ce iubim Crăciunul?

Datorită spiritului de sărbătoare, nerăbdării dăruirii cadourilor celor dragi nouă, farmecul împodobirii locuinței, cumpărarea bradului de Crăciun, ascultarea de colinde în sufletul familiei și nu numai. Crăciunul este o sărbătoare plină de farmec, de magie, de iubire, dăruire, bunătate și înțelegere. Crăciunul ne arată an de an că trebuie să fim buni, să dăruim și să ne bucurăm.

An de an, în forfota de dinaintea sărbătorii, uităm să ne bucurăm și să trăim cu adevărat spiritul Crăciunului fiind preocupați de cumpărături, gătit sau de cadouri. Toți ne întrebăm care este cadoul ideal pentru mama, tata, iubitul, soția sau colegii de muncă. Noi credem că darurile simbolice sunt cele mai frumoase cadouri pe care le poți dărui de Crăciun. Fie că vorbim despre decorațiuni pentru casă pentru nași, un set nou de pahare de care avea nevoie mama ta în bucătărie și de care se va bucura tatăl tău savurând un pahar de vin sau un nou set de șurubelnițe pentru socrul tău, fiecare cadou pe care îl dăruim în această perioada, cu certitudine este făcut din dragoste.

Pentru că ne dorim să fii cât mai liniștit în preajma sărbătorilor și să te bucuri din plin de această perioadă, venim în ajutorul tău cu o serie de cadouri pentru persoane speciale!

Pentru că specialitatea noastră este vinul, ne-am gândit care ar putea fi cele mai “gustoase” cadouri pe care le poți dărui:

Un set de vinuri premiate ale Cramei Gîrboiu: Un Pachet de 6 Vinuri Premium Pentru Cunoscători, vinuri pentru toate gusturile, astfel încât să fie pe placul tuturor de la masă. Crama Gîrboi vine în anticiparea cunoscătorilor de vinuri, dornici să deguste și să dețină cele mai bune vinuri Românești. Noi îți propunem o selecție inedită de vinuri premium, câștigătoare de premii și medalii la nivel Național și Internațional perfecte pentru a fi dăruite în preajma sărbătorilor. Aceste vinuri reprezintă culminarea eforturilor Cramei Gîrboiu de a oferi vinuri impresionante de calitate superioară. Acest set include 6 Vinuri Premiate: Constantin Premium Red Blend, Petite Helena Premium White Blend, Bacanta Sauvignon Blanc Fume, Bacanta Chardonnay, Bacanta Șarba Barrique și Bacanta Fetească Neagră.

Decantorul de vin este un recipient de servire al vinului, cu scopul de a-l decanta. Decantorul permite vinului să fie expus la aer înainte de a-l bea, iar expunerea la aer contribuie la intensificarea aromelor vinului, toate notele gustative ies la iveală și consumatorul se poate bucura de adevărata aromă a vinului. Cine îl va primi, va fi foarte încântat de acesta.

Frapieră perfectă pentru mesele de sărbătoare. Frapiera Mare de la Crama Gîrboiu este ideală pentru mesele în familie. Este confecționată din policarbonat alb mat care dă o notă elegantă pe masa ta. Este ușor de manevrat datorită mânerelor, rezistentă la lovituri și schimburi de temperatură. Este ideala pentru petreceri, mese în familie și garantat va fi pe placul tuturor.

Dacă nu te-am convins până acum, din casa oricărui bărbat nu ar trebui să lipsească tirbușonul. Tirbușonul Patrik de la Crama Gîrboiu este de înaltă calitate, produs de profesioniștii italieni de la Patrick. Datorită atenției sporite acordate de producător detaliilor și funcționalității, tirbusonul Murano este foarte apreciat de cunoscatori si degustătorii de vin din întreaga lume. Tu îl poți dărui soțului, socrului sau colegilor de muncă.

Acestea sunt doar câteva sugestii de cadouri pe care să le dăruiești cu ocazia sărbătorii de Crăciun, tu poți găsi o varietate de pachete de vinuri create special pentru consumatorii de vin și nu numai, chiar la un click distanță, pe site-ul nostru.

Crama Gîrboiu vă urează sărbători fericite și binecuvântate!

Articol recomandat de sport.ro
Belgienii ironizează un român după tragere: "Bani aruncați pe fereastră! Lukaku îi va face sandvici"
Belgienii ironizează un român după tragere: "Bani aruncați pe fereastră! Lukaku îi va face sandvici"

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) FORD Experience – 120 de ani de viitor
(P) FORD Experience – 120 de ani de viitor

Ford România prezintă, în perioada 4 - 6 decembrie, la Muzeul Imersiv al Noilor Arte - Mina, o proiecție imersivă captivantă de modele legendare Ford, alături de gama actuală de produse.

 

(P) Clinica Dr. Sorin Nae: Excelență în Chirurgia Estetică și Tratamente Nechirurgicale în București
(P) Clinica Dr. Sorin Nae: Excelență în Chirurgia Estetică și Tratamente Nechirurgicale în București

Situată în centrul Bucureștiului, pe Strada Londra nr. 29, Clinica Dr. Sorin Nae oferă servicii de top în domeniul chirurgiei estetice și procedurilor nechirurgicale de înfrumusețare.

 

(P) Rolul tehnologiei în rutina ta de dimineață
(P) Rolul tehnologiei în rutina ta de dimineață

Numeroase studii arată că modul în care ne începem ziua ne influențează în mod definitoriu stilul de viață.

Recomandări
Israelul își extinde atacurile în Fâșia Gaza în ciuda avertizării SUA. Tensiunea crește alarmant în regiune
Israelul își extinde atacurile în Fâșia Gaza în ciuda avertizării SUA. Tensiunea crește alarmant în regiune

Israelul îşi extinde, luni, operaţiunile în Fâşia Gaza, unde numărul morţilor din rândul civililor palestinieni este în creştere şi sunt noi semne ale unui conflict care se extinde în întreaga regiune, cu incidente în weekend în Irak şi la Marea Roşie.

Consiliul JAI se reunește la Bruxelles. Posibile discuții privind aderarea României la Schengen, dar nu va fi și un vot
Consiliul JAI se reunește la Bruxelles. Posibile discuții privind aderarea României la Schengen, dar nu va fi și un vot

Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne (JAI) al Uniunii Europene se reuneşte, la Bruxelles, în zilele de 4-5 decembrie 2023, pe agenda discuţiilor aflându-se ca subiect posibil şi aderarea României şi Bulgariei la Spaţiul Schengen.

Armata israeliană anunță că l-a ucis pe șeful batalionului Shati al Hamas, responsabil pentru atacul din 7 octombrie
Armata israeliană anunță că l-a ucis pe șeful batalionului Shati al Hamas, responsabil pentru atacul din 7 octombrie

Forţele de Apărarea israeliene (IDF) au anunțat că l-au ucis pe comandantul batalionului Shati al Hamas.