(P) Pentru ea și pentru el. Piese vestimentare pe care să le aveți pentru anul viitor

Ultima actualizare: 03-01-2022 11:39
(P) Pentru ea și pentru el. Piese vestimentare pe care să le aveți pentru anul viitor

Amândoi meritați să aveți parte de confort și calitate în același timp, așa că vă recomandăm să investiți în piese de îmbrăcăminte de calitate versus cantitate, pentru a vă putea bucura cât mai mult timp de ele.

Există brand-uri pe care odată ce le porți vei reveni mereu la ele deoarece hainele parcă îți oferă o îmbrățișare de fiecare dată, iar clipele petrecute în ele sunt mult mai plăcute. Unele dintre acestea sunt Guess, Calvin Klein, Hugo Boss și lista ar putea continua cu alte nume cunoscute care își merită locul pe podium.

Piese de îmbrăcăminte și accesorii pentru amândoi

Poate sunteți acel cuplu căruia îi place să aibă matching outfits sau nu, important este că există acele piese de îmbrăcăminte care se potrivesc ambelor sexe și, să recunoaștem, nu este femeie-n lumea asta care să nu fi împrumutat cel puțin o dată hanoracul iubitului sau pe al unui prieten.
Tocmai de aceea sunt atât de importante aceste piese de îmbrăcăminte și accesorii, deoarece ele pot fi ușor împrumutate, mai ales dacă este fără supărare.

1. Hanorac

Așa cum spuneam deja, hanoracul este probabil cel mai împrumutat obiect vestimentar, mai ales dacă este al unui bărbat, pentru că acesta se va potrivi de minune pe orice femeie, chiar dacă este puțin oversized.
În culori neutre, este mereu indicat să ai unul în garderobă pentru că sau tu, sau iubita ta sau cineva din cercul de prieteni va avea nevoie de el.

2. Jachetă sau vestă

Iată două alte piese care vor putea fi ușor ”încurcate” atunci când unul dintre voi iese să ducă gunoiul sau păzește focul la cabană.
De multe ori se găsesc modele unisex pentru acestea și atunci confuzia poate să fie și mai mare. Important însă este să își facă treaba atunci când este nevoie de ele și să ajungă într-un final la proprietarul de drept.

3. Tricou

Am ajuns la cea de-a treia piesă vestimentară iubită atât de femei, cât și de bărbați datorită lejerității sale și a versatilității care l-a transformat dintr-un element specific stilului sport într-unul smart-casual purtat atât la birou, cât și la plimbări în parc sau antrenamente. Diferă doar imprimeurile și materialele, în rest forma este de cele mai multe ori aceeași.

4. Cămașa

Cămașa este și ea acea piesă de îmbrăcăminte versatilă care poate fi ușor împrumutată de bărbat unei femei dragi din viața sa, deoarece varianta sa clasică se potrivește la fel de bine ambelor sexe.
Și, între noi fie vorba, trebuie să recunoști cât de mult îți place să o vezi pe iubita ta purtând cămașa atunci când merge la birou sau la un interviu important, purtând-o ca pe un talisman norocos.

5. Căciulă

Căciula, chiar dacă nu este purtată de-a lungul anului, ci doar atunci când frigul lovește sau când ajungi la altitudini înalte, unde bate vântul și urechile trebuie să-ți fie protejate.
În aceste situații extreme nu mai contează cine a adăugat căciula în coș, ci mai degrabă cine a pus primul mâna pe ea.
Indiferent cine este proprietarul de drept al acestor piese vestimentare, a împărți este mereu gestul suprem pe care îl poți face pentru cei dragi.
Important este ca fiecare dintre acestea să li se potrivească și împreună să petreceți clipe de neuitat despre care să vă amintiți peste ani și ani cu zâmbetul pe buze!

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO